Corona week
IK Persoonlijk

Een kijkje in de Corona week van IK

04/06/2020

Hey you!

Het is al een tijdje aan de gang en eigenlijk heb ik het virus Corona nog niet echt uitgesproken. Ik vond en vind het ook gewoon echt stom, vooral in het begin kon ik het geen plekje geven. Maar hier zal ik vast niet de enige in zijn. We zitten hier dan ook met z’n allen in en omdat m’n leventje steeds normaler wordt zal ik jullie deze keer even meenemen naar een Corona week van IK! Het is dan wel vorige week en niet deze (want deze is nog niet voorbij).

MAANDAG.
Heerlijk geslapen, dat begint al lekker! Ik heb een ochtendje vrij en het is heerlijk weer. Snel werk ik m’n to do lijstje af (denk aan planten water geven, pakketje terugbrengen, brief op de bus) om vervolgens zelf te kunnen sporten. Hier ga ik lekker niks over vertellen want dit staat in de Fit met IK. Nog even heerlijk in de tuin gezeten, een beetje aan m’n website gewerkt en vervolgens van 13.00 tot 17.30 bij m’n ouders in de groentewinkel gewerkt! Snel naar huis want er kwam een vriendin eten (of nou ja, zij ging koken) en daarna wat gekletst en gepumpt. Daarna lekker op de bank Nienke Plas gekeken en dit lekkere toetje gegeten (#nieuwelievelings). Dat was dag 1 van deze Corona week!

Corona week

DINSDAG.
Wekker ging lekker vroeg want vandaag beginnen we om 08.00 in de groentewinkel. Het was weer heel druk maar rond 15.30 uur mocht ik naar huis. Ik moest namelijk ook nog even wat nodige boodschappen doen in het dorp. Een uur verder ben ik thuis, zet ik de wasmachine aan, de vloeren op de bovenverdieping met een swiffer schoongemaakt en begin ik alvast aan het eten. Super chill… We aten loempiataart (super lekker) en dit stop je in een bakvorm. Maar die lekte (vorige keer ook al). Alles toch nog op tijd kunnen redden en heerlijk gegeten. Na het eten (een hele hoop) kleren opgevouwen en doken Niels en ik samen in onze eigen sportschool (dit nieuwe sporttopje kocht ik vandaag nieuw). Daarna nog tijd voor wat ontspanning en keken we Chateau Meiland terug!

Corona week

WOENSDAG.
We beginnen de dag vandaag in de sportschool, waar we bespreken (en dus niet sporten) hoe het volgende week (dus eigenlijk nu) allemaal zal gaan verlopen. Best wel heel veel werk nog, maar vooral heel veel zin in. Na twee uurtjes spring ik in de auto terug, kleed ik mij om en eet ik even snel een broodje. Een middagje gewerkt waar ik ook de vraag krijg of ik vrijdag nog een keer een Live les wil geven. Dus een avondje rust zat er niet in! Na het eten schrijf ik eerst m’n blog af voor donderdag en kies ik een nieuwe BodyJam uit die ik vervolgens alvast even een keer doe. Normaal heb ik ruim een week nodig om deze les in m’n hoofd te krijgen, maar omdat het een oude release is, hoop ik dat dit ook in twee dagen kan. Nog heel even ontspannen en The Dateables kijken en daarna lekker naar bed. Voor die blog maakte ik trouwens ook nog even een foto! Deze is het niet geworden…

Corona week

DONDERDAG.
Deze dag begon ik met het doornemen van de BodyJam. In de ochtend tijd voor het eerste deel en in de avond het tweede. Want rond 11.00 uur begon ik met werken en om 18.00 uur was ik weer klaar. Lekker druk begon het wel weer te worden. Na het eten dus aan de slag met BodyJam en toen ik het voor mijn gevoel in m’n hoofd had… Was het nog heel even tv kijken en naar bed!

Corona week

VRIJDAG.
Lekker vroeg op om toch nog een keer de BodyJam door te nemen. Daarna naar de sportschool om deze Live te geven! Gelukkig ging dit heel goed en vond ik het ook echt weer heel leuk. Volgende week lekker weer met de leden. Gelijk door naar huis, douchen en naar de winkel. Werken van 11.00 uur tot 17.30, waar het echt wel weer heel druk was. ‘s Avonds heerlijk pannenkoeken gegeten bij m’n schoonouders… Eenmaal thuis aangekomen helemaal kapot, nog een beetje First Dates gekeken en slapen.

Corona week

ZATERDAG.
Wekker ging weer vroeg want vandaag een dag werken van 07.30 tot 17.30 uur. Mega druk, super zwaar, maar een leuk vooruitzicht! In de pauze hadden we heerlijke taart dus dat was vooruitzicht nummer één. Daarna met de familie richting de Veluwe waar vooruitzicht nummer twee op ons stond te wachten… TOMPOUCEN! De dag heerlijk relaxed afgesloten. We konden namelijk allemaal ook niet zoveel meer na deze Corona week.

Corona week

ZONDAG.
Wat een fijne dag! Heerlijk weer, helemaal vrij. Vroeg wakker (zoals normaal) en na een heerlijk uitgebreid ontbijt liepen we met z’n allen een rondje in het bos waar we prachtige plekjes vonden. Eenmaal terug even in de rust, hebben we wat spelletjes gedaan en deden Niels en ik dat spel waar je met een bal de fles water van elkaar moet omgooien. Even chillen in de zon, lekker eten, nog een rondje lopen. Alles op ons gemak en laten we eerlijk zijn… Zo’n zonnetje is sowieso al fantastisch! En als je dan helemaal weg bent (dus ook niet kan wassen enzo) kan je ook niet anders dan lekker bijkomen. Heerlijke afsluiter van de week!

Corona week

Zo zagen mijn Corona weken er ongeveer uit. De ene week iets meer werken en dit weekend waren we weg, maar dat gebeurd natuurlijk ook niet elke week! Nu ziet een Corona week er bijvoorbeeld heel anders uit, dus wie weet komt er nog een gevolg.

-IK-

No Comments

    Leave a Reply