Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #69: Het plan was om meer te BodyPumpen

01/06/2020

Hey you!

Het was de bedoeling om deze week veel te BodyPumpen. Maar door iets anders (leuks) is het maar bij één keer gebleven. Zal het genoeg zijn om de volgende Fit met IK week zonder al teveel spierpijn door te komen?

MAANDAG: Kracht & BodyPump
Super energiek deze ochtend! Overal zin in, het zonnetje scheen dus ik besloot om maar snel even te sporten zodat ik daarna daar ook even van kon genieten. Het sporten ging ook echt wel heel goed, dus dat geeft nog een beter gevoel. Daarna ook nog even kunnen genieten van de zon en ‘s avonds nog een beetje energie over om met een vriendin te Pumpen. Al had ik best wel een beetje spierpijn nog van zondag… Ook dit ging goed! Goed begin van de Fit met IK week.

Fit met IK

DINSDAG: Kracht
Nu samen met Niels onze mini gym in. Ander schemaatje als gister en lekker heet in de kamer. Misschien daar toch maar een ventilator neerzetten. Ook dit ging weer perfect! Lekker zwaar kunnen trainen, ik had ook wel weer echt goed geslapen dus dat kan echt een hele hoop doen. Dit had ik nog wel een paar keer deze week willen doen. Maar toen:

Fit met IK

WOENSDAG: BodyJam
Er stond eigenlijk een avondje rust op de planning… Maar ik mocht nog één keer een Live les BodyJam geven en dan is het natuurlijk stom om dezelfde als de vorige keer te geven (die kunnen de mensen namelijk gewoon terug kijken). Dus snel pakte ik m’n laptop erbij en deed ik deze BodyJam even één keer helemaal voluit. Gelukkig merkte ik dat er nog een groot deel in m’n hoofd zit… Maar toch een beetje spannend of alles op tijd in m’n hoofd zit! We gaan het zien.

Fit met IK

DONDERDAG: BodyJam
Van één keer doen zit de les natuurlijk niet helemaal in je hoofd! Dus deed ik donderdag ochtend deel 1 drie keer. Een keer zoals ik dacht dat het hoorde, een keer met de video erbij en een keer zoals het echt moest. Dat deed ik ‘s avonds hetzelfde bij deel twee. Dus dan heb je toch even 3 uur gedanst. Al moet ik eerlijk toegeven dat ik aan het einde van de dag toch echt wel kapot was. Voor m’n gevoel was ik er helemaal klaar voor!

Fit met IK

VRIJDAG: BodyJam
De dag waar het allemaal om draaide. Voordat we voor de camera stonde, nog één keer de les helemaal voluit gedaan… Daarna naar de sportschool waar ik weer al m’n energie heb gegeven en vooral ook alles eruit heb gezweet (man wat was het warm). Maar het ging heel goed, het was weer echt heel tof en weer hele leuke reacties en daar doe je het helemaal voor. Vooral heel erg zin om iedereen volgende week weer in het echt te zien!

Fit met IK

ZONDAG: Wandelen
Omdat je op de Veluwe van die prachtige bossen hebt (waar ik nu ben), moesten we daar wel gebruik van maken. Het was sowieso echt prachtig weer! Maar de hele dag in de zon zitten, daar zijn wij niet echt types voor (vooral ik niet). Een mooie wandeling, geen paaltjes gevolgd want dat gaat toch altijd mis, maar overal wat weggetjes ingegaan. En uiteindelijk ook weer heel terug gekomen! Super fijn en vooral helemaal genieten!

Fit met IK

Ik ben benieuwd of ik de komende Fit met IK nog energie over heb om zelf te sporten… Dus dat gaan we zien!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: