IK Samenwerkingen

Lekker drinken, eten en shaken met Fitshe!

28/05/2020

Hey you!

Het is alweer even geleden dat ik het Fit At Home Kit van Fitshe heb mogen ontvangen… Maar ik wilde er toch graag nog even iets over schrijven! Voor dit soort dingen wil ik altijd graag even goed de tijd nemen zodat ik mezelf goed in het bedrijf kan verdiepen. Die tijd heb ik nu gelukkig gevonden. Dus vandaag ga ik je alles vertellen over de producten die ik van Fitshe heb mogen ontvangen! Ga daar maar even goed voor zitten…

Voordat we op de producten ingaan wil ik dat eerst even doen over Fitshe zelf! Fitshe is een productielijn speciaal ontworpen voor vrouwen (dus als je een man bent: sorry en balen maar lees toch maar even verder). De naam zegt het al hè Fit… SHE! Alle eiwitten zonder toegevoegde troep en daar worden wij alleen maar blijer van. Zoals Fitshe zelf al perfect op hun site beschrijft: “Het is juist belangrijk je lijf te voeden met wat het nodig heeft en eiwit is ontzettend belangrijk bij een actieve levensstijl. Daarmee ondersteun je het effect van je training en haal je het maximale resultaat uit jouw workouts. Minimum effort, maximum results!” Dat had ik dus zelf niet beter kunnen omschrijven.

EIWIT SHAKES.
Als ik heel eerlijk ben, ben ik niet zo’n eiwit shake shaker (is dat een woord? I don’t know). Eigenlijk drink ik het zelden omdat ik eiwitrepen gewoon lekkerder en makkelijker vind. Maar als ik het drink dan moet het niet te zoet zijn en lekker of ik gooi het met wat ander fruit in de blender (een aanrader trouwens). Wat ik wel heel vaak doe, is eiwitpoeder door wat baksels. Zoals dit bananenbrood, wat erg goed geslaagd was! Door de extra chocolade eiwitten van Fitshe, heb ik hem serieus nog nooit zo lekker gegeten. Maar ik maak er ook vaak wafels of wat anders mee, het komt in ieder geval altijd snel op bij mij! Gisteren heb ik er toevallig zo’n zakje als shake geprobeerd en dit viel erg goed in de smaak. Niet te sterk, gewoon precies goed.

Fitshe

EIWIT BARS.
Spannend! In ieder geval dat wat op de verpakking stond en wat ik rook. Alles is vegan en dat ben ik nog niet zo gewend. Maar ik vind het wel heel goed en sta er zeker voor open. M’n hart maakte in ieder geval een vreugde sprongetje toen ik zag dat er een chocolade randje omheen zat. Dan kan er eigenlijk niks mis mee gaan. Aan de smaak moest ik eerst heel even wennen, maar het was zeker niet vies! Ik vond het eigenlijk gewoon lekker. Weer eens even wat anders en waarschijnlijk ook een stuk gezonder. Ik vind het altijd fijn van eiwitrepen dat je daarna gewoon echt een tijdje vol zit (en dat heb ik ook echt wel nodig). Dus ook de repen van Fitshe waren geslaagd (en op)!

SHAKE BEKER.
Lievelings. Deze beker is echt heel chill. Er zit ook zo’n handig dingetje bij waarmee je shakes goed kan shaken maar ook als drinkfles is deze ideaal. Lekt niet (moet je het natuurlijk wel goed dichtdoen) en ik vind hem ook nog eens heel mooi! Wat ook niet echt onbelangrijk is voor een vrouw. Je kan trouwens ook nooit genoeg drinkflessen hebben… Dat is wel één van m’n levensmotto’s. Als je er dan toch al een hoop hebt, kan deze van Fitshe vast ook nog wel bij de verzameling!

Fitshe

De website is tof, zij zijn tof, de producten zijn tof dus het wordt tijd dat ook jij even een kijkje gaat nemen! Zou ik namelijk ook tof vinden. Zoals je misschien wel al kunt merken ben ik in ieder geval blij met deze spullen (waarvan het meeste ook al op is).

Ps. Om het je helemaal makkelijk te maken… Het Fit At Home pakket vind je hier! Nu zelfs in de sale, dus GOGOGO!

Fitshe

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: