Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #68: We mogen (bijna) weer!

25/05/2020

Hey you!

Deze Fit met IK is iets minder lang dan de vorige. Naast m’n werkmarathon besloot ik ook om weer even wat meer rust te pakken. Zo wisselen we het goed af. Ik merk ook dat goed slapen een hoop wonderen doet. Als je dan zoals in deze Fit met IK week iets minder goed slaapt, merk ik het gelijk. Niet heel veel puf meer over om te trainen, dus dan doen we dat ook niet. Al moet ik zeggen dat in de groentewinkel werken soms ook best een goede training is.

MAANDAG: Kracht & BodyPump
Een ochtendje vrij en nadat ik al m’n to do dingen had gedaan en afgevinkt had ik gelukkig nog even tijd om zelf even te sporten! Ging weer heerlijk, geen afleiding, niet wachten totdat iemand klaar is op een apparaat, hier begin ik wel een beetje aan te wennen. Ook al mis ik natuurlijk wel alle andere mogelijkheden van een sportschool… Ik zou het zo ook nog wel even volhouden! ’s Avonds een vriendin weer een BodyPump lesje gegeven en ook dat ging top. Alleen aan het einde van de dag merk ik wel dat ik minder energie heb dan in de ochtend. Ik ben dan ook meer een ochtend dan een avondmens (denk ik).

Fit met IK

DONDERDAG: BodyJam
Een collega van mij gaf deze ochtend een Live les BodyJam en ik besloot om mee te doen! Het was toch Hemelvaart, lekker een dagje vrij dus dat kon prima! De avond daarvoor nog even de release gedaan (niet helemaal voluit dus ik tel hem niet mee als workout) maar in zo’n sportschool is het toch even anders. Vooral als de airco nu niet aanstaat komt er zweet uit alle poriën! Helemaal kapot aan het einde! Maar zo’n les met z’n tweeën is toch veel leuker dan in je eentje. Dan krijg je net even iets meer energie.

Fit met IK

ZONDAG: BodyPump
Omdat ik (YES) na Pinksteren buiten mag lesgeven moeten we die krachten hiervoor wel weer even goed opbouwen. De deelnemers zullen straks na de eerste les vast kapot gaan van de spierpijn, maar die wil ik even voor zijn! Vooral omdat ik van 0 lessen gelijk weer naar 19(!) ga. Gelukkig alleen maar heel fijn en ik heb er dan ook echt onwijs veel zin in. Zo’n BodyPump les zelf doen vind ik eigenlijk ook wel heel fijn. In een les speel je vaak op safe omdat je het gewicht dat je draagt wel echt moet aankunnen, want jij moet het goede voorbeeld geven. Thuis kan je daar een beetje mee spelen… Stel het is toch te zwaar, haal je wat gewicht eraf. Dat doe je voor de groep niet zo snel!

Fit met IK

Deze Fit met IK week gaan we er weer helemaal voor! Proberen vroeg naar bed te gaan en lekker te slapen. Helaas heb je dat laatste zelf niet echt in de hand (wel een beetje dan). M’n voeding ging afgelopen week wel heel goed, dus dat is mooi! Dat moeten we maar eens een hele tijd zo houden.

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: