Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #67 : Alleen de zaterdag sloeg ik over

18/05/2020

Hey you!

Deze Fit met IK week sloeg ik alleen de zaterdag over! Voor de rest heb ik elke dag wel iets gedaan en dat voelde goed. Maar als je de hele week weer hebt gewerkt en je zaterdag avond thuis komt… Kan je eigenlijk niks meer!

MAANDAG: Kracht & BodyPump
Zo slecht dat het de dag ervoor ging (lees de blog van vorige week), zo goed ging het deze ochtend! Ik moest mij er wel even toe zetten, maar toen ik eenmaal bezig was, ging het goed! Een volledige training keihard geknald en dat voelt wel even heel fijn. Eindelijk ook even een ochtend vrij zodat je hier de tijd voor kan nemen. ‘s Avonds nog even een lesje BodyPump en dan zijn we deze Fit met IK week goed van start gegaan. Het scheelt ook als je met z’n tweeën Pumpt (onze wekelijkse donderdag date is verplaatst naar maandag) en je veel aan het praten bent, dat de tijd zo omvliegt!

Fit met IK

DINSDAG: Skeeleren
Dit was zeker dik 8 jaar geleden (als het niet meer is). M’n skeelers uit het stof gehaald en richting een vriendin om een flink rondje te skeeleren! Een heel fijn rondje zonder teveel hobbels en grindpaden (zo willen we het zien). Eigenlijk alleen maar asfalt dus het was top! Lekker zonnetje erbij en skeeleren is eigenlijk gewoon ook heel leuk. Op een gegeven moment voelde ik die skeelers wel in m’n benen drukken… Maar dat was ook het enige. Dit kunnen we dus vaker doen!

Fit met IK

WOENSDAG: Grit
Weer een gevalletje: dansjes filmen en daarna sporten. Grit met de step, de barbell en de schijf. Van alles wat en dan moet ik toegeven dat die barbell m’n beste vriend is. Klein beetje moeite met de step en vooral het erover heen springen. Is niet moeilijk, maar in m’n hoofd krijg ik dan toch een beetje kortsluiting. Het begin was zwaar, maar het einde was er zo! Dus dat is dan wel weer goed. Heel veel pushups en lekker veel burpees op het eind (m’n favoriet, NOT).

Fit met IK

DONDERDAG: Kracht
Even een schema voor het bovenlichaam. Vind ik eigenlijk ook wel het leukste om te trainen! Wat oefeningen voor de schouders, borst, biceps en triceps en dat ging eigenlijk wel heel lekker! Niet heel veel meer over te zeggen. Was gewoon fijn.

Fit met IK

VRIJDAG: Wandelen
Samen met een vriendin eindelijk weer even afgesproken. Het was heerlijk weer dus we besloten om niet gelijk aan de thee te gaan maar eerst nog even een rondje lopen. We spraken af bij mij dus dan wordt er altijd gevraagd hoe we zullen lopen… Tja, vaak weten anderen het beter dan dat ik weet. En dat was in dit geval ook zo. Eigenlijk heerlijk een rondje gelopen, bijna niemand tegengekomen en ook krap een uur onderweg geweest. Vooral ook heel veel bijgepraat.

ZONDAG: BodyPump
Heel blij! Want over twee weken mogen in ieder geval de sportlessen buiten gegeven worden. Dat betekent wel dat ik nog flink aan de bak moet. Afgelopen weken wel blijven Pumpen, maar niet echt zoals het hoort. Als je samen met iemand Pumpt moet je de spullen toch eerlijk verdelen en als je maar één barbell hebt, is dat een beetje lastig. Dus nu helemaal alleen en alle spullen voor mijzelf. Heel zwaar, maar als ik straks niet compleet voor aap wil staan, moet ik dit toch echt even vaker gaan doen!

Fit met IK

Best wel heel veel gedaan in deze Fit met IK week dus! Heerlijk om buiten bezig te zijn maar ook nog steeds fijn om jezelf terug te trekken in de sportkamer. Gelukkig gaat alles ook verder goed, dus laten we dit zo houden!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: