Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #66: Alles in het teken van BodyJam

11/05/2020

Hey you!

Deze Fit met IK week (je raadt het al) stond alles in het teken van BodyJam. Donderdag gaf ik namelijk m’n aller eerste live les en deze moest heel goed voorbereid worden! Omdat ik alleen het eerste deel nog maar had gegeven (8 weken geleden) was dit best even pittig! Afgelopen dagen at, sliep en ik herhaalde ik BodyJam.

DINSDAG: Kracht
Een dagje vrij en omdat ik de hele dag al aan het dansen was (of de dansjes aan het uitschrijven) besloten Niels en ik om tussendoor maar even te sporten! Zwaar was het zeker, omdat je elke keer ook iets zwaarder wil trainen. Maar met zo’n extra dagje vrij komt alle vermoeidheid er ook steeds meer uit (helaas). Ook maar een beetje uitrusten tussendoor en dan konden we woensdag weer aan de bak.

Fit met IK

WOENSDAG: BodyJam
Het was zo ongelooflijk druk in de winkel (omdat we dinsdag dicht waren) dat ik alleen hier al helemaal gesloopt van was. Ook een beetje gestresst want donderdag ochtend stond m’n live les op de planning. Eigenlijk zou ik met een vriendin gaan skeeleren, maar dat heb ik uiteindelijk toch maar laten gaan… Ik was te gestresst en ik moest het ook echt nog wel even een paar keer doornemen. Dus dat deed ik, totdat ik lekker ging slapen. Nouja lekker slapen met al die liedjes en dansjes in je hoofd… Vergeet dat maar!

DONDERDAG: BodyJam & BodyPump
‘s Ochtends vroeg eerst nog een keer alles doorgenomen en daarna richting de sportschool. Helemaal alleen in een grote zaal… Maar het ging lekker!! Je bent wel helemaal in je concentratie zo! M’n hoofd is nog nooit zo rood geweest, ik was ook helemaal doorweekt… Maar zo blij! Eindelijk weer een les kunnen geven en voluit gedanst, heerlijk! ‘s Avonds weer de wekelijkse BodyPump en dat was wel weer genoeg voor vandaag.

Fit met IK

ZONDAG: Kracht
Ik wilde heel graag even zelf wat oefeningen doen en gelukkig had ik daar even tijd voor! Helaas werd gooide m’n maandelijkse buikpijn probleem een beetje roet in het trainen (eigenlijk eten, I know). Dus na 40 minuten vechten heb ik de moed toch maar opgegeven en mezelf eraan overgegeven. twee woorden in één zin waar ik een beetje moeite mee heb. Ik weet wel dat ik volgende week gewoon weer kan knallen dus dan mag zo’n shit dag wel even. Zolang het maar niet te lang duurt.

Fit met IK

Deze Fit met IK week hoef ik geen live les te geven, dus daar hoef ik dan ook niks voor te voorbereiden. Maar wat mis ik alle lieve mensen, leerlingen en het lesgeven zelf. Ik hoop zo dat er snel een oplossing voor komt!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: