Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #65: Van geen zin krijg je geen spierballen…

04/05/2020

Hey you!

Het is weer een nieuwe week, dus tijd voor een nieuwe Fit met IK! Afgelopen maandag waren we best wel heel moe, dus sloegen we de training maar over. Ik heb wel een nieuw schema gemaakt met een push up challenge maar ook zodat we bij kunnen houden wanneer we eigenlijk allemaal aan het sporten zijn. Zo blijven wij in ieder geval gemotiveerd… Want van geen zin en niet sporten, krijg je geen spierballen!

DINSDAG: Kracht
Ons nieuwe trainingsschema was binnen! Speciaal gemaakt op de spullen die we hebben. Nieuwe dingen, nieuwe energie en dus ook nieuwe motivatie. Zelfs dingen die ik nog nooit heb gedaan, dus dat is alleen maar heel mooi. Ook gelijk weer veel spierpijn, maar dat vind ik eigenlijk nooit erg. Het trainen gaat echt lekker, de tijd vliegt voorbij en we zweten ons rot. Het is vooral gewoon heel fijn dat we kunnen trainen en dat we elkaar nu ook echt motiveren.

Fit met IK

WOENSDAG: Grit
Na wat dansjes opgenomen te hebben was het weer tijd voor Grit. Met wat kracht en cardio. Hartslag tegen het plafond, niet nadenken en voluit gaan. Of tenminste, op je aller best. Want zo’n hele les doorknallen, dat is echt wel heftig. Ook al duurt het maar een half uurtje, een adempauze heb je hier echt wel bij nodig! Wel heel leuk. Ik wilde in de sportschool eigenlijk al vaker Gritten maar dan komt het net niet uit, heb je geen tijd of geen energie meer. Maar zo is het hartstikke leuk!

Fit met IK

DONDERDAG: BodyPump
Ik ben trouwens helemaal vergeten om hier een foto van te maken! Na de Pump gingen we namelijk gelijk een Tiktok maken. Ja mensen, jullie horen het goed. Binnenkort hier meer informatie over… Het BodyPumpen was ook voor mij weer even geleden en dus ook echt wel weer zwaar. Vanavond gelijk maar weer even doen, anders blijft het zwaar forever. Je hebt in ieder geval wel weer gevoeld dat je wat gedaan hebt.

ZONDAG: Kracht
Na de werkmarathon van afgelopen week toch nog een beetje energie over om nog een keertje te trainen. Echt heel veel zin had ik eigenlijk niet echt, maar uiteindelijk toch heel tevreden na de workout. En die spierballen komen er niet vanzelf hè?! Als de sportscholen ooit weer open mogen denk ik dat ik sowieso die zondag ochtend lekker in onze eigen sportschool blijf trainen! Lekker rustig, je hebt van niemand last en je kan helemaal je eigen gang gaan. Ik heb trouwens ook nog heel wat gedanst, want komende donderdag geef ik namelijk m’n eerste Live les!

Fit met IK

Komende Fit met IK gaan we gewoon lekker door! Het gezond eten gaat goed, zoals je kunt lezen het sporten ook, dus wie weet komt die sixpack dan ooit tevoorschijn…

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: