Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #64: Vandaag is het Tompoucen Dag!

27/04/2020

Hey you!

De hele Fit met IK week goed m’n best gedaan zodat we vandaag eindelijk weer een Tompouce kunnen eten! Daar is ons hele schema op gebaseerd, zo kunnen we hier extra van genieten… Maar eerst even het sporten bespreken.

MAANDAG: BodyPump & BodyJam
Heftig zeg! Jammer dat het nog steeds zo heftig blijft. Nu gooide ik er ook wel wat gewicht bij en was ik niet van plan om op te geven, maar zwaar was het zeker. De schijven en de barbell zijn ook zwaarder als in de sportschool dus soms is het een beetje moeilijk inschatten… Maar we komen er wel! Na de BodyPump had ik wel gelijk zin in nog iets. Ik twijfelde nog tussen de BodyBalance en de BodyJam, maar ik koos toch voor het tweede. Ik voelde wel al gelijk dat ik dikke spierpijn ging krijgen en daar is niks van gelogen. In de ochtend deed ik een halve BodyJam en toen ik in de avond hoorde dat we waarschijnlijk live lessen gaan geven (yes!!) besloot ik de andere helft ook maar te doen! Best een productieve maandag zo.

Fit met IK

DINSDAG: Kracht
Even iets anders dan normaal. Ik bouwde m’n benenschema om zodat ik deze thuis kon doen. En ik kan je vertellen… Dat was echt heel zwaar! En hele hoop gezucht en daarna een hele hoop spierpijn in m’n benen. Gelukkig ging het goed, maar ben ik denk wel al wat kracht verloren in die benen van mij! Deze dan maar extra blijven trainen, ook al had ik de volgende dag echt moeite met zitten. De spierpijn zat namelijk helaas ook in m’n billen.

Fit met IK

DONDERDAG: Wandelen & Kracht
Elke donderdag spreek ik gezellig even met m’n vriendinnetje af. We eten samen en daarna sporten. Omdat het zulk lekker weer nog was, gingen we deze keer even naar buiten om een flink stuk te wandelen! We zijn zeker (ongemerkt) ruim een uur weg geweest en dat was echt heel chill. Niels wilde daarna nog in onze mini gym sporten, dus besloot ik daar ook nog even aan mee te doen. Dit weekend stond er namelijk een hoop eten op de planning! Niet helemaal m’n best gedaan, maar wel goed dat ik dat ook nog even heb meegepakt.

Fit met IK

VRIJDAG: BodyJam
Op de Facebook pagina van LesMills gaan er steeds trainers live om een les te doen. Vrijdag avond was het tijd voor BodyJam. En ook al was ik heel moe, deze wilde ik wel even mee doen. Met mezelf afgesproken om dan maar een half lesje te doen… Maar dat is lastig! Dus toch maar een hele gedaan. Ik had deze BodyJam nog nooit gedaan, maar hij was erg leuk. Meestal dans ik op vrijdag zes uurtjes door de lessen die ik (nu even niet meer) geef, dus zo blijven we toch een beetje dansen! Geen foto’s gemaakt, gewoon lekker gedanst.

ZONDAG: Wandelen
Na zes dagen in de groentewinkel werken, even eruit. Dat hadden we allemaal wel verdiend. Met dat heerlijke weer hebben we (en dan heb ik het over m’n ouders, zusje en Niels) een stuk in de bossen gelopen. Niet de route die we gepland hadden, maar zo gaat dat altijd bij ons. Weer lekker een stuk afgesneden. Net als de vorige keer kwamen we al snel paarden tegen! Het was vooral gewoon echt genieten. Heerlijk dat zonnetje, heerlijk buiten en heerlijk even helemaal NIETS! Die oranje tompouce is dan ook dubbel en dwars verdiend. Misschien eten we ook wel een dubbele…

Fit met IK

Weer een lekkere Fit met IK week en we gaan gewoon lekker zo door! Want het voelt goed en ik heb nieuwe schema’s doorgestuurd gekregen speciaal gemaakt op de spullen die we hebben. Dus daarom weer extra veel zin om te trainen!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: