Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #63: Een nieuwe spiegel & 10 kilo erbij

20/04/2020

Hey you!

Deze Fit met IK ging lekker!! Het eten (en dan vooral het niet snaaien) ging perfect, het sporten ging fijn en we hebben vanaf nu zwaardere gewichten (in totaal 10 kilo) en spiegels in onze sportkamer, dus dat is helemaal chill! Jullie dachten al… Is ze 10 kilo aangekomen? Neejoh, we strijden voor de beste bikini body ooit! Zo proberen we er maar het beste van te maken…

MAANDAG: BodyPump & Wandelen
Na al het eten met het Paasontbijt toch nog even wat actiefs doen. Was ik sowieso al van plan! Het viel niet mee met al die suikers in m’n buik, maar ik ben wel heel blij dat ik het kan doen. Niet nadenken en gewoon gaan. De les zit dan ook gelukkig goed in m’n hoofd dat ik er echt weinig over na hoeft te denken. Alleen maar over hoeveel gewicht ik erop gooi want dat is soms best heftig! Na het eten Niels even meegetrokken naar buiten om een rondje te lopen. We waren verder ook weinig buiten geweest (is ook de bedoeling natuurlijk), maar heel even een frisse neus gehaald.

Fit met IK

DINSDAG: Kracht
Samen met Niels weer in onze sportkamer een schemaatje doen, dezelfde als de vorige keer maar hier willen we volgende week wel in gaan variëren. Weer wat gewichten omhoog of extra herhalingen want we moeten onszelf en elkaar natuurlijk wel blijven uitdagen.

Fit met IK

WOENSDAG: Grit
Ik ben altijd een beetje bang geweest voor de step. Het springen ermee en erop ben ik niet echt voor gemaakt. Toch maar weer een angst overwonnen en toch maar de step erbij gepakt! Weer samen met m’n lieve collega dus dat is een stuk leuker. Eerst wat dansjes opnemen en daarna een lesje Grit in een hele lege sportschool. Pittig is het zeker maar samen sporten is leuker dan alleen (vaak dan). Helemaal kapot weer terug naar huis.

Fit met IK

DONDERDAG: Barre & BodyPump
In de ochtend deed ik een lesje Les Mills Barre. Deze heb ik al vaker gedaan maar het blijft zo ontzettend fijn! Benen in de lucht gooien, een plié hier en daar, ook nog wat met gewichten, en dan ook nog flink wat zweten. ’s Avonds kwam weer m’n vriendinnetje BodyPumpen en dat viel toch ook wel heel zwaar zeg. Gelukkig houden we dat erin, want als we het ooit weer morgen geven moeten we het nog wel kunnen. Daarna ging Niels trainen en deed ik 10 minuten nog wat voetbal cardio dingen mee. Genoeg voor vandaag!

Fit met IK

ZONDAG: Kracht
Nadat Niels (met een heel klein beetje hulp van mij) onze nieuwe spiegels hadden opgehangen moest dit natuurlijk gelijk uitgeprobeerd worden! Ook al was het buiten heerlijk weer, dit moesten we wel even binnen doen. De spiegels hangen perfect en het sporten ging dan ook echt lekker. Niet helemaal tot het gaatje gegaan, want nadat het vrijdag en zaterdag weer extra druk was in de winkel, moet je ook wel een beetje bijkomen! Vandaag begint namelijk alles weer opnieuw…

Fit met IK

Redden jullie het nog een beetje zonder sportschool? Ik ben eigenlijk best tevreden zo, al mis ik de sportschool natuurlijk ook! De Fit met IK (s) zijn voller dan ooit tevoren.

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: