onze eigen sportschool
Persoonlijke update Sport

Welkom in onze eigen sportschool!

16/04/2020

Hey you!

Wat eigenlijk een soort van rommelkamer was waar je liever niet komt en waar je liever de deur van dicht trekt, hebben Niels en ik omgetoverd in onze eigen sportschool! Niet mega groot, wel mega fijn. Het begint ook steeds meer iets te worden… Maar wat missen we nog?!

Er stond namelijk eerst een bureau, een strijkplank en troep dat je even ergens kwijt moest. Dat bureau en die strijkplank mochten gelukkig naar Niels’ spelletjes kamer, dus dat scheelde al een hoop ruimte. En die troep hebben we maar opgeruimd. Of op zolder achter het luik gezet. Daarna konden we beginnen met het inrichten van onze eigen sportschool.

onze eigen sportschool

Ik was thuis al een tijdje geleden met het beginnen verzamelen van sportspullen. Daarom had ik dus al een paar paarse (mega grote) dumbells, wat matjes, spullen voor een hele yoga les en nog wat andere dingen. Van de vader van Niels hebben we wat zwaardere gewichten en van een vriend van Niels een bankje. Voor de Les Mills Smartbar zijn we op Marktplaats gaan zoeken en toen we die gevonden hadden hebben we er nog wat losse gewichten bij besteld. Als laatst mocht ik de step lenen van m’n sportschool (en ik hoop stiekem dat ik hem over kan kopen).

onze eigen sportschool

Bijna alles in huis voor onze eigen sportschool dus! En ik moet zeggen, het is echt ideaal zo’n kamer waar alle sportspullen staan. Ik weet namelijk ook zeker dat als we eindelijk weer naar de sportschool mogen, we dit ook nog veel gaan gebruiken. Op zondag is het bijvoorbeeld altijd zo druk, dat je beter thuis wat kan gaan doen. Het is een kleine investering, maar dan heb je ook wat! Ik was ook al een paar weken aan het zoek naar wat extra dingen, maar er is zoveel uitverkocht. Iedereen wil natuurlijk een eigen sportschool en begrijpelijk. Ik ben daarin altijd net even iets later dan de rest. Als ik eenmaal weer in een ritme zit, kom ik er achter dat wat sportdingen ook best handig zijn.

onze eigen sportschool

Wat we nu nog missen? Een grote spiegel voor aan de muur! Wie weet nog wat leuke lijstjes en een kettlebel hier en daar. Voor nu kunnen we lekker ons ding doen in onze eigen sportschool. We hebben onze eigen schema’s omgebouwd tot oefeningen die we hier allemaal kunnen doen en daar word ik heel gelukkig van. Het voordeel van dit is dat je helemaal geen reistijd hebt! Je hoeft alleen de trap op, dus de drempel is ook minder groot. Daarnaast zijn we zelf ook een eigen bedachte challenge begonnen wat heet: ‘Everything for the Tompoes’. Komende dagen en weken goed ons best doen zodat we met Koningsdag onszelf kunnen belonen met een oranje Tompoes! Lekkerder bestaat niet toch?!

onze eigen sportschool

Ik zou jullie graag allemaal uitnodigen in onze eigen sportschool, maar dat is nu natuurlijk niet helemaal de bedoeling, dus dat doen we later wel! Heb je nog tips? Heb je nog spiegels of iets anders liggen waar je vanaf wilt? Laat het mij dan weten!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply