Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #62: Vrolijk sporten met Pasen

13/04/2020

Hey you!

Vrolijk sporten met Pasen? Gisteren echt niet, ik was na een fietsritje al kapot. Maar vandaag? Echt wel! Met al dat eten wil je ook niet anders. De rest van deze Fit met IK ging het trouwens wel echt goed hoor. Vanaf deze week (na vandaag) ga ik echt echt echt weer op alles letten!

MAANDAG: BodyPump
Het ging gelukkig minder belabberd dan de vorige keer. Misschien dat m’n lichaam het toch nog een beetje herkent. Vorige week had ik alleen schijven van 5 kg en 2,5 kg maar nu waren ook de schijven van 1 kg binnen gekomen dus dat scheelde bij sommige oefeningen ook wat. Heerlijk om weer te kunnen Pumpen en de nieuwe release (van een paar weken geleden dan) wist ik nog helemaal! Het is wel even anders dan dat je voor een groep staat, nu ben je echt helemaal voor jezelf aan het trainen en nergens anders op te letten.

Fit met IK

DINSDAG: Kracht
Niet heel veel zin meer na het avondeten (daarom train ik ook nooit ’s avonds, meestal ben ik dan al te kapot) maar toch gedaan! Gelukkig trainen we dan ook met z’n tweeën dus zo motiveer je elkaar. Wat gewichtjes erbij, wat nieuwe oefeningen bedacht en de tijd vliegt voorbij. Sneller als in de sportschool vind ik eigenlijk, wat ik wel een beetje vreemd vind. Dat wordt morgen vast weer spierpijn!

Fit met IK

WOENSDAG: Grit
Nadat ik een paar dansjes had opgenomen met een collega was zij sowieso van plan om te Gritten. “Ik doe wel mee!” zei ik toen wel leuk. Heftig wel zeg, het viel mij nog niet heel erg tegen maar al die burpees waren wel flink zwaar. Binnen een half uur ben je helemaal kapot, zit je onder het zweet en kan je alleen maar denken aan water… Waarschijnlijk volgende Fit met IK week wel weer!

Fit met IK

DONDERDAG: BodyPump & Yoga
Een vriendinnetje bleef eten en kwam ook om te sporten. Samen even wat BodyPump gedaan, niet de hele les maar wel het meest. Dat was voor vanavond ook wel even genoeg na het begin van een werkmarathon. Daarna nog even een paar yoga houdingen gedaan en daarna snel aan een kopje thee met wat kwark. Niet de beste combi, wel heel lekker en vooral gezellig!

Fit met IK

Vrijdag en zaterdag een werkmarathon achter de rug dus daarna helemaal geen puf over om maar iets te doen. Ja, even op de fiets gestapt om iedereen op afstand Vrolijk Pasen te wensen en mezelf volgepropt met lekkere dingen… Daar had ik dan wel weer energie voor! Hoe vieren jullie Pasen?

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: