klein beetje geluk
IK Persoonlijk

Een klein beetje geluk X 7 = Een heleboel geluk!

02/04/2020

Hey you!

Vorige week daagde ik jullie en mezelf uit. Elke dag een klein beetje geluk bijhouden, wat dat zijn de dingen die nu tellen. Dat we allemaal gezond zijn en blijven maar ook dat we er het beste van maken. Mijn geluk ging van een badjas naar een dansje… Lees je mee met mijn beetje gelukjes?

DONDERDAG: Werk dingen
Blij dat ik eindelijk iets voor m’n werk kan doen en betekenen. Een goed gesprek doet wonderen en m’n creatieve brein maakte overuren. Geen rust meer in dat koppie van mij, maar dat maakt niet uit. Zondag stond er op de planning om een YouTube kanaal te maken voor onze dansers en daar was ik maar al te blij mee! (ik moest hier toen ook nog even inkomen, dus vergeten een foto te maken)

VRIJDAG: Xenos
Na een lange dag werken voor het eten nog even snel naar de Xenos gegaan. Er stonden namelijk nog wat dingetjes op de planning voor in ons huis en dat is nu een goede tijd ervoor! Het was lekker rustig, dus we konden goed onze slag slaan. Ik zag namelijk al gelijk dit kledingrek staan. Samen met nog een paar andere dingen zijn we weer goed geslaagd. En altijd heel leuk om iets nieuws voor in je eigen huis te kopen! Onze slaapkamer was nog behoorlijk leeg, maar nu iets minder.

klein beetje geluk

ZATERDAG: Badjas
Hier keek ik al de hele dag naar uit… Weer een drukke dag in de winkel gewerkt. Je verkoopt nu niet alleen dingen, je bent ook een soort politie agent wat extra vermoeiend is. Sowieso is de zaterdag vaak zwaar, omdat je er al een hele week op hebt zitten natuurlijk! Voor m’n verjaardag had ik van m’n lieve zusje een nieuwe, zachte badjas gekregen en dat kwam goed van pas! Gelijk toen ik thuiskwam heb ik gedoucht en deze aangetrokken. Dus tijdens het avondeten zat ik al lekker in m’n badjas…

klein beetje geluk

ZONDAG: Boer Zoekt Vrouw
Deze dag stond in het teken van filmpjes maken en deze op YouTube zetten. Die filmpjes moest ik nog bijna allemaal maken en dat was best een groot Karwei. Vooral als je de dansjes een klein beetje vergeten bent en je dus alles een paar keer opnieuw moet doen. Na heerlijk gegeten te hebben bij m’n ouders ploften we lekker op onze eigen bank. Niels is iets minder weg van Boer Zoekt Vrouw dan ik, maar alleen al languit op de bank was heerlijk.

klein beetje geluk

MAANDAG: Barre
Hier ga ik natuurlijk niet teveel over verklappen want hier lees je maandag meer over. Maar ik moet toegeven dat ik de liefde voor Ballet terug heb gevonden en vooral liefde voor Les Mills Barre heb ontwikkeld. Ik word er echt heel blij van. Sowieso om lekker even te dansen en alles om je heen te vergeten…

klein beetje geluk

DINSDAG: Smartbar
Ik moest en zou een barbell hebben om BodyPump mee te oefenen. Alles was overal uitverkocht en ik had de hoop een beetje opgegeven. Zo’n barbell waar ze wel nog te koop waren, was gewoon echt heel duur. Gelukkig had Niels een adresje op Marktplaats gevonden en na de speech van Rutte zaten we in de auto naar Goirle. Lekker ver maar Niels had zin om te rijden en het was (natuurlijk) vet gezellig samen in de auto. Voor mij de eerste keer dat ik iets via Marktplaats kocht, maar gelukkig was de barbell helemaal naar m’n zin. Op de terugweg ook nog even langs de Maccie en de avond was perfect.

klein beetje geluk

WOENSDAG: Sportschool
Een moment waar ik al de hele week naar uitkeek eigenlijk. Samen met een collega afgesproken om in de sportschool wat dansjes op te nemen. Ik was serieus gewoon een beetje zenuwachtig. Meestal rijd ik 11 keer in de week naar de sportschool, dit was de eerste keer sinds 3 weken. Even lekker dansen, even alles een beetje vergeten en er is ook heel veel leuks uitgekomen. Kortom: Dit gaan we vaker doen!

klein beetje geluk

Een aantal keer een klein beetje geluk maakt een heleboel geluk! Als we het zo bekijken en als er elke dag iets is om gelukkig van te worden, komen we hier wel doorheen… We moeten wel! Wat waren jullie geluksmomentjes?

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: