Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #60 Van heel veel energie naar helemaal leeg

30/03/2020

Hey you!

We begonnen deze Fit met IK week vol goede moed, vol met energie. Als ik dit de hele week vol ging houden, zou het zeker goed komen! Maar aan het einde van de week was ik kapot! Het werken bij m’n ouders kost veel energie en ook best wel veel tijd. Al moet ik zeggen dat ik wel echt zoekende ben naar wat voor spullen ik eventueel wil en ga aanschaffen om thuis meer te kunnen sporten… Alle tips zijn welkom!

MAANDAG: BodyAttack
Dit had ik al een tijdje in m’n hoofd, zelfs al voor het virus. Wat wel echt een voordeel nu is… Is dat je niet je reistijd kwijt bent naar de sportschool maar dat een uurtje sporten ook echt een uurtje is. Lekker lesje! Wel even inkomen want ik heb dit nog maar één keer gedaan, maar wel heel leuk! Veel gezweet en veel verbrand, dus dat is nooit verkeerd. Lekker in de woonkamer, want daar hebben we de meeste ruimte.

Fit met IK

DINSDAG: Wandelen
Uit m’n werk gelijk doorgereden naar een vriendin om een groot stuk te wandelen. Ik moest ook echt wel even naar buiten want op deze dag kwam het bij mij pas binnen… Dat ik voorlopig nog geen les zou geven en dat deed behoorlijk veel pijn. Daarom even lekker buiten, een heerlijk zonnetje en gelukkig bijna helemaal niemand tegengekomen. Als je met z’n tweeën bent, gaat de tijd veel sneller voorbij, vooral als je nog een hoop bij te kletsen hebt! Na ruim een uur waren we weer bij bestemming en reed ik weer terug naar huis.

Fit met IK

WOENSDAG: BodyAttack
Weer BodyAttack! Maar deze keer samen met Niels. In het begin pieste ik al bijna in m’n broek. Als we naar rechts moesten, ging Niels naar links… Dan zijn er in deze les ook nog kleine combinaties die voor een danser een makkie zijn, maar voor een voetballer is het toch wel even andere koek. Wel veel gelachen, ook weer goed bewogen maar ik moet eerlijk toegeven dat we niet de hele les hebben afgemaakt. M’n moeder belde ook, dus dat was een mooi moment om te stoppen. Of we dit ooit nog samen een keer gaan volgen? Geen idee!

Fit met IK

Komende Fit met IK week wil ik wel meer gaan doen… Trouwens! Zondag heb ik bijna de hele dag gedanst. We zijn bezig om alle dansjes en wat oefeningen voor onze leerlingen te filmen. Die dansjes zaten alleen niet zo heel goed meer in m’n hoofd…

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: