Fotofabriek
IK Samenwerkingen

Rond, vierkant, groot of klein… Samenwerken met CanvasCompany.nl is zo fijn!

19/03/2020

Hey you!

Het is alweer 1,5 jaar geleden dat ik voor het eerst een bericht van CanvasCompany.nl kreeg. Niet zomaar iets, best wel een groot iets! De tijd vliegt voorbij, kleine meisjes worden groot en kopen opeens een eigen huis. Niet opeens hoor, er is goed over nagedacht, want zo’n uitgave doe je niet zomaar. Net zoals de spullen die je erin zet en de spullen die je ophangt! CanvasCompany.nl kwam weer als geroepen met iets moois.

Een tijdje terug was ik alweer op koopjesjacht. Want lege plekken, daar kan ik niet zo goed tegen. Er valt altijd wel iets op te vullen en toen ik deze kans van CanvasCompany.nl kreeg, greep ik hem gelijk met beide handen aan! Ik mocht uit twee muurdecoraties kiezen namelijk een foto op hexagon en deze ronde aluminium cirkels. Ik was eigenlijk gelijk verliefd op nummer twee. Wij hebben namelijk (net als half Nederland) ook zo’n leuke ronde spiegel in de gang hangen. Een mooie afwisseling van al het strakke en vierkante al zeg ik het zelf!

Fotofabriek

Over de service was ik weer zeer tevreden en het resultaat mag er dan ook zeker zijn. Niet alleen omdat wij erop staan, maar omdat het gewoon heel mooi gemaakt is. Er zit gelukkig ook een makkelijk en handig ophangsysteem bij waarbij deze cirkels niet meer van de muur af kunnen komen! Bij andere systemen hebben we namelijk wel eens ’s nachts een poster op ons hoofd gehad en geloof mij, dan word je niet heel lekker wakker. Naast de wanddecoraties binnen, heeft CanvasCompany.nl ook nog hele decoraties voor buiten. Neem bijvoorbeeld deze tuinposter. Je kan het zo gek niet bedenken en je kunt ergens een poster ophangen of opplakken. En zeg nou zelf, het is ook gewoon echt heel leuk!

Fotofabriek

Als er zoiets binnen komt, moet het eigenlijk gelijk opgehangen worden. Het liefst diezelfde dag nog. Niels is meer van het nadenken… Waar het moet komen, een meetlint erbij en welke plekken er nog meer mogelijk zijn. En dan toch nog even een keer goed nadenken. Ik daarentegen had de plek allang bepaald en zo’n meetlint heb ik niet nodig. Meestal meet ik een beetje op gevoel, met een kleine afstand tussen m’n armen loop ik dan door de woonkamer om dingen (een soort van) op te meten. Tja en daar moet je een middenweg in vinden. Want ik ben nu niet meer de enige die m’n kamer volhangt, maar dit doen we nu samen. Deze keer werd het gelukkig wel lekker snel (met een beetje doordrammen) maar het meetlint werd erbij gepakt. De derde moet alleen nog wel ergens opgehangen worden (valt onder het kopje: ‘Toch nog even een keer goed nadenken’)

Dus samen hebben we besloten waar deze mooie foto’s kwamen te hangen en samen (met hulp van Niels’ vader) hebben we ze opgehangen. Weer wat leegtes opgevuld en weer een hele blije ik! Nu kijken we bij binnenkomst tegen iets heel gezelligs aan en dat komt door CanvasCompany.nl!

Fotofabriek

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: