Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #58: De laatste sessies in de sportschool…

16/03/2020

Hey you!

Wat een nieuws, we kunnen er niet meer omheen. Waarvan ikzelf een paar weken geleden nog dacht dat het wel mee viel, valt toch niet heel erg mee meer. De sportschool is dicht, m’n werk is dus ook dicht. Maar bij m’n ouders in de groentewinkel is het gekkenhuis. Afgelopen Fit met IK week heb ik nog wel een beetje kunnen sporten, maar dat beetje kwam helaas nog niet door het Corona virus…

MAANDAG: Cardio
Afgelopen vrijdag maakte ik een beweging waarop er iets niet goed ging in m’n schouder. Dit was helaas pindakaas maandag ook nog niet zo best. Maar omdat ik niet ga zeuren ben ik gaan kijken naar wat ik wel kan. M’n benen deden het namelijk nog prima. Daarom ben ik maar op de loopband gaan rennen en heb ik op de crosstrainer m’n best gedaan. Misschien hielp het met iets losmaken. Dat niet helemaal, maar wel aardig wat calorieën verbrand. Nu baalde ik wel dat ik niet met wat gewichten kon gooien maar vooral dat m’n AirPods leeg waren!! Wel even een keertje lekker wat anders.

Fit met IK

DONDERDAG: Cardio
Nog steeds niet helemaal over. Na de BodyPump maandag en dinsdag kon ik namelijk bijna niet meer m’n arm omhoog krijgen. De fysio gebeld maar daar kan ik vandaag pas terecht. Donderdag moest ik voor m’n werk toch al op de sportschool zijn, dus maar even de loopband mee gepakt. Dit keer wel goed m’n oortjes opgeladen en dat werkte perfect! Op de loopband een blog geschreven en dan is dat cardio nog niet eens zo verkeerd. Daarnaast ook gelijk m’n stappen weer gehaald!

Fit met IK

Donderdag ook nog even gedanst en afgelopen week ook veel de nieuwe BodyJam doorgenomen, niet wetend dat ik daar nu drie weken de tijd voor heb! Komende Fit met IK weken proberen wat thuis te doen, ik heb wel wat dingen liggen dus dat komt wel goed. Laten we proberen er het beste van te maken en vooral allemaal gezond blijven. Veel sterkte lieve allemaal en tot de volgende Fit met IK!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: