Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #57: Klaar voor de start! En weer terug…

09/03/2020

Hey you!

Gekke titel he? Hoe verzint ze het toch weer. Deze Fit met IK begon namelijk goed. Of nou ja, ik bedoel eigenlijk dat we weer zijn begonnen. Alles weer een beetje opbouwen. Maar als je dan extra dingen inplant moet je ook weer dingen uitplannen. Daarmee bedoel ik gewoon laten natuurlijk. Lees maar mee…

MAANDAG: Kracht
De wekker ging weer vroeg en na voldoende rust was ik eindelijk weer klaar voor een sport sessie. Ik had er ook weer helemaal zin in! Ook al wist ik wel dat het zwaar ging worden, het viel in het begin toch een beetje tegen. Je moet dan bepaalde dingen toch weer even langzaam opbouwen als je twee weken niet bent geweest. Daarvoor zo hard gewerkt, maar dat ben je toch snel weer kwijt. Als het vanaf nu maar steeds iets beter gaat. Het was lekker rustig maar omdat ik een oefening deed waarvan de gewichten bezet waren, pakte ik dan maar iets zwaarder (anders had ik hem overgeslagen dus dit leek mij beter), dat ging eigenlijk heel goed. Je bent soms gewoon sterker dan je denkt dat je bent…

Fit met IK

Deze Fit met IK week weer volledig m’n lessen gegeven. Nu moet ik zeggen dat de nieuwe BodyPump lekker zwaar is dus dat is ook wel een volledige training. Ik was echt van plan om donderdag zelf te trainen, maar ik was best wel moe en moest ook nog naar de kapper. Daarom besloot ik om niet alles snel snel te doen, maar om gewoon even de tijd voor dingen te nemen (helaas het trainen even over te slaan) en volledig te genieten bij de kapper. Want hoe zij je haren wassen, dat wil ik elke dag wel…

Fit met IK

Donderdag was ik trouwens wel dansen! Maar omdat we niet het hele uurtje gedanst hebben maar vooral plekken voor de dans hebben gezet (en ik doe niet mee met hun show, dus geen plekje voor mij), tel ik hem niet mee. Ook had ik alles nog even beter moeten doornemen.

Deze week ook geen dag vrij gehad eigenlijk! Zondag is m’n enige volledige vrije dag, maar onze selectie groepen deden mee aan een wedstrijd. Daarom ging m’n wekker deze zondag ook weer vroeg en ben je nadat je op zo’n dag wel 82379 keer het woord ‘juffrouw’ hebt gehoord, best wel gesloopt! Lekker op de bank ‘Boer Zoekt Vrouw’ kijken en volgende Fit met IK week weer lekker alles oppakken!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: