AirPods
Sport Tips & Workouts

Een kleine review over deze fantastische AirPods

05/03/2020

Hey you!

Het heeft een hele tijd geduurd voordat ik ze heb aangeschaft, en ik weet ik ben zeker niet de eerste… Maar ik ben denk ik ook zeker niet de laatste met AirPods. Black Friday gaf de doorslaggevende factor (en een beetje het “Doe nou” van m’n vriend) dus al snel vonden de AirPods een vast plekje in mijn oren.

Ze zaten gelijk lekker en ik was eigenlijk gelijk verkocht. Ik heb eigenlijk nooit moeite gehad met de oortjes van Apple, alleen kreeg ik ze altijd gratis bij m’n telefoon. Tijdens het sporten heb ik een tijdje een koptelefoon geprobeerd. Mijn eigen muziek vond ik heerlijk maar dat ding bleef nooit echt goed zitten. Daarnaast vond ik het (als ik extra goed m’n best deed) zweet op de koptelefoon ook niet echt ideaal. Daarom liet ik hem ook vaak gewoon lekker in m’n tas zitten, terwijl het echt wel een goed ding is.

Maar dit zit gewoon perfect. Geen draadjes, geen zweet wat blijft hangen en het blijft ook gewoon zitten. Besturen is heel makkelijk en ik snap wel dat veel mensen deze oortjes hebben. Wel vind ik dat je ze ook wel eens uit moet doen, maar dat is mijn mening. Ik gebruik ze eigenlijk alleen voor het sporten en als ik ’s ochtends nog even een les wil doornemen en de buren daarbij niet wakker wil maken. Een hele goede uitvinding!

AirPods

Het enige nadeel wat ik kan verzinnen is dat de AirPods echt wel prijzig zijn. Misschien een mooi cadeautje voor je verjaardag? Terwijl een goede koptelefoon eigenlijk nog prijziger is, het is maar net wat je wil en wat je prioriteiten zijn! Je moet alleen de oortjes af en toe even opladen, maar je kan er heel lang mee doen.

Ik ben in ieder geval wel heel blij dat ik de AirPods toch maar heb aangeschaft. Nu hoor ik geen gekreun meer van de mede sporters in de sportschool en kan ik mezelf even helemaal afzonderen. Als je sport in de sportschool waar je lesgeeft, is de kans best groot dat je wordt aangesproken. Met oortjes in weten mensen toch iets sneller dat je even niet wil praten en gewoon lekker wil sporten. Maar natuurlijk zeg ik “Hoi!” en natuurlijk sta ik altijd open voor een goed gesprek… Alleen echt focussen op het sporten is wel heel fijn!

Dus als je nog twijfelt over AirPods? Is hier het antwoord: Gewoon doen! Een mooi doel om voor te sparen of eventueel cadeau te vragen, want je hebt er een hoop plezier van.

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: