Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #56: Kleine hapjes, dik (vr)eten

02/03/2020

Hey you!

Afgelopen Fit met IK week was helaas nog niet zo speciaal. Ik wilde wel, heel graag zelfs, maar het was nog even beter van niet. Dus ik heb verstandig geluisterd, gekeken naar wat kon en mezelf nog een klein beetje rust gegeven. Zondag middag kwam dan ook alle vermoeidheid eruit na een gezellig meidenweekend met m’n lieve vriendinnen.

Maandag avond begon ik weer met lesgeven. Wat een raar gevoel was dat! In m’n mond dan, ik had nog niet zoveel achter elkaar gepraat na het trekken van m’n verstandskiezen. Ik moest er even een beetje aan wennen, het voelde net of ik een heel gat in m’n mond had (en eigenlijk is dat natuurlijk ook zo). Dinsdag en woensdag met lesgeven voelde ik aan het einde toch wel echt druk in m’n mond wat niet heel fijn was. Gelukkig was deze vrijdag verdwenen, wat betekent dat we wel weer een beetje kunnen opbouwen!

Fit met IK

Zaterdag avond bleven er drie vriendinnen slapen en daar had ik al best wat inkopen voor gedaan! Niet echt hele goede, maar wel echt hele lekkere dingen… Die ik nu echt niet meer kan zien haha, wat is er veel en lekker gegeten (vooral door mij natuurlijk). Vanaf nu echt wel weer even normaal, ik heb ook voor nu even geen zin in chocolade… De restjes moet ik maar even goed gaan verstoppen.

Fit met IK

Het eten gaat nog steeds niet heel erg snel trouwens. Ik eet nog veel met een kleine lepel of vork maar dat is eigenlijk wel prima. Misschien dat ik dat wel even ga aanhouden. Dan eet ik tenminste iets rustiger, wat eigenlijk veel beter is. Deze Fit met IK week wel weer echt even lekker sporten, daar kijk ik al de hele tijd naar uit! Het ging namelijk zo goed. Dus voor nu, weer lekker gezond en normaal!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: