Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #55: Daar ging m’n verstand…

24/02/2020

Hey you!

Deze Fit met IK helaas niet heel veel boeiends. Woensdag ochtend werden namelijk m’n laatste twee verstandskiezen eruit gehaald. Daar had de kaakchirurg net even iets meer zin in dan ikzelf en ik was ook even vergeten dat je daar toch best wel last van kan krijgen. Al moet ik niet klagen, want het is mij reuze mee gevallen. Er is alleen één ding wat bij mij niet altijd even meevalt…

MAANDAG: XCORE & BodyPump
Ik moest weer een keertje invallen op de maandag ochtend. Dat vind ik helemaal niet erg! Tot het maandag ochtend is. XCORE geef ik alleen voor inval dus ik wist ook al gelijk dat ik hier flinke spierpijn van ging krijgen. Maandag ochtend zelfs sporten is echt geen probleem, vooral omdat m’n beide voeten dan op de grond blijven. Maandag ochtend springen kost iets meer moeite, m’n voeten blijven dan zowat aan de vloer geplakt. Ik was nu wel een keer maandag avond vrij, dat komt eigenlijk ook nooit voor!

DINSDAG: BodyJam, BodyPump & BodyJam
Inderdaad je hebt het goed gelezen, gelukkig niet allemaal achter elkaar. In de ochtend gaf ik BodyJam en BodyPump (inderdaad met aardig veel spierpijn) en ’s avonds mocht ik nog een keer terugkomen voor de BodyJam. Ik had toch vakantie en die dag erna zouden m’n verstandskiezen eruit gaan. Tussendoor had ik genoeg tijd om uit te rusten. Ik vind het echt heerlijk op beide lessen te geven dus erg was het zeker niet. Je krijgt er juist heel veel energie van.

Woensdag ochtend toch wel een beetje gespannen naar het ziekenhuis. Daar viel alles gelukkig mee en de dagen erna vielen in het begin ook wel mee. Ik had al een hoop dingen verzameld waar ik mezelf mee zou moeten vermaken. Alleen de derde dag was ik er toch wel een beetje klaar mee. Zitten en liggen is zeg maar niet helemaal mijn ding. Eigenlijk helemaal niet. Om daarna alles op te bouwen valt ook een beetje tegen… Maar m’n verstand is eruit. Hopelijk kan ik in de nieuwe Fit met IK het sporten weer oppakken!

Fit met IK

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: