Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #54: Nog nooit zo vroeg in de sportschool

17/02/2020

Hey you!

Deze Fit met IK week sportte ik veel, een keer zelfs heel vroeg, werd ik daarna heel moe maar was ik ook wel heel blij. Een hele hoop verschillende dingen maar het was m’n weer een weekje… Lees je mee?

MAANDAG: Kracht
Een beetje moe, maar met een goed gevoel stap ik weer de sportschool binnen. Ik had heerlijk geslapen, maar had misschien zelfs nog iets langer gekund. Vandaag de training met de pull-ups (dat je zeg maar je zelf omhoog probeert te trekken) en dat viel een beetje zwaar. De ene Fit met IK week denk ik dat het een stuk beter gaat, de andere keer denk ik dat ik nooit omhoog ga komen. Vandaag was zo’n andere keer. Verder wel heerlijk getraind, weer wat gewichten erbij en dat geeft altijd een heel goed gevoel. Daarna weer lekker terug op de bank.

Fit met IK

DONDERDAG: Kracht
Wat een nacht. Ik sliep heel lekker… Tot een 5 uur. Toen was ik klaar wakker en kon ik niet meer slapen. De sportschool gaat om 7 uur open, dus ik besloot om mezelf daar maar even te laten zien. Nog nooit zo vroeg en het verbaasde me hoe DRUK het was! Half moe en half gemotiveerd werd ik daar niet zo blij van. De training viel gelukkig niet tegen. Er was alleen iemand naast mij vergeten deo op te doen. Snap ik ook wel, is ook vroeg, maar toch. Moe stapte ik weer terug m’n auto in, terug naar m’n bed. Zo vroeg hoeven we dus ook niet meer naar de sportschool.

Fit met IK

VRIJDAG: BodyJam
De nieuwe releases komen er weer aan en deze werd vrijdag al bij ons op de sportschool gegeven. Daar moest ik natuurlijk gebruik van maken zodat ik komende zondag niet helemaal verrast zou worden. Weer heel veel nieuwe indrukken, dus goed opletten maar vooral lekker genieten. Nu hoef ik namelijk nog niet de les zelf te geven, dat komt over een paar weken weer. Wat ook een dingetje is… Als je nu alles op rechts doet, moet straks alles in spiegelbeeld op links.

Fit met IK

ZONDAG: BodyPump & BodyJam
Naar Nieuwegein voor de nieuwe releases. Dat was al een hele uitdaging want de wind was nog niet helemaal gaan liggen. We begonnen deze ochtends met de nieuwe BodyPump… Nog niet helemaal wakker, vooral heel veel lopen gapen tussendoor. Lekker licht getraind, wel weer leuke nieuwe dingen opgestoken. Maar we moesten natuurlijk ook nog door naar de BodyJam en daar geven we pas echt helemaal alles! Als je benen al helemaal verzuurd zijn gaat dat niet heel erg lekker. Daarna weer terug naar huis, op de bank en verder niet zoveel.

Fit met IK

Veel gesport, veel bezig geweest en daardoor ook echt heel veel honger! Bijna wel de hele week door. Aan het einde van de Fit met IK week ging dit ook wel een klein beetje mis. Maar die horen erbij. Volgende Fit met IK week kan ik toch niet zoveel eten…

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: