Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #53: Constant en confident

10/02/2020

Hey

Weer een goede Fit met IK week! Niet een hele uitschieter maar ook zeker geen tegenvaller. Als we zo kunnen blijven doorgaan ben ik zeker tevreden. Lekker trainen, goed eten met af en toe wat lekkers…

MAANDAG: Kracht
Zonder enige afleiding begon ik de eerste training van de week goed. En dat is fijn want de week goed beginnen geeft gelijk een goed gevoel. Alleen de laatste oefening kon ik niet goed uitvoeren dus die heb ik stiekem dan maar over geslagen. Ik had ook nog wat andere dingen op de planning staan, maar deze training kon niemand meer van mij afpakken. Het is ook wel echt fijn dat het de laatste tijd constant is en dat het goed gaat.

Fit met IK

DONDERDAG: Kracht
Vandaag wel weer lekker vroeg! Omdat ik samen met Niels ging liet ik m’n oortjes maar een keer thuis. Hier had ik gelijk spijt van. Er was namelijk een jongen keihard aan het hijgen en kreunen en van die hele hinderlijke geluiden aan het maken. En daar kan ik mij volledig aan irriteren. De training ging daarin tegen wel lekker. Gewoon helemaal afgemaakt, ik voelde mij top en dat is het aller belangrijkste. Ik merk dat ik sterker word en dat ik steeds meer vertrouwen krijg in mezelf. Qua sporten bedoel ik dan. Ik weet inmiddels gewoon waar ik mee bezig ben en hoe ik alles uit moet voeren!

Fit met IK

DONDERDAG: Dansen
Heel even een kleine twijfel of ik wel moest gaan. Waren privé even wat dingetjes, maar toch ook wel blij dat ik ben gegaan. Net als ik heeft elke dansschool een eindshow. Helaas kan ik er bij deze niet bij zijn omdat ik dan onze eigen show heb. Haalt wel een beetje de druk ervan af en dat is andere kant wel een stuk beter.

De tweede Fit met IK week zonder brood en ook dat was geen probleem. Het verveelt in ieder geval nog niet want er zijn een hoop mogelijkheden! Zaterdag een lekker etentje en zondag ook we lekkere dingen gegeten dus die weegschaal heb ik maar even niet aangeraakt… Is voor iedereen beter! Een weegschaal zegt trouwens ook niet alles, maar dat is weer een heel ander verhaal.

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: