Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #52: Toch weer aan de yoga?

03/02/2020

Hey you!

Deze Fit met IK week begon al gelijk anders dan gepland. Na m’n les op maandag avond besloot de instructeur van de volgende les om niet te komen (of was het eigenlijk vergeten of iets) daarom besloot ik om maar een uurtje te blijven… Dus na een hele tijd geen yoga, heb ik eindelijk weer een yoga lesje gegeven. Daarnaast zijn we ook weer lekker wezen trainen!

MAANDAG: Kracht
De wekker ging om 06.30 uur, maar toen deze afging vond ik het toch nog een beetje te vroeg. Dus die hebben we maar even een uur opgeschoven, een uurtje later had ik namelijk iets meer zin om op te staan en was ik iets meer uitgerust. Op m’n gemak richting de sportschool en ik heb eigenlijk m’n hele training gewoon lekker kunnen doen! Er stond niemand in de weg, ik hoefde op geen apparaat of iets te wachten, dus daar word ik heel gelukkig van. Ik denk zelfs dat de pull-ups al een stuk beter gaan… Die moeten we aan het einde van dit jaar kunnen (dat hoop ik dan). In de avond merkte ik ook dat ik behoorlijk wat spierpijn had gekweekt en dat werd alleen maar heftiger toen…

Fit met IK

MAANDAG: Yoga
Na m’n BodyPump lesje kwam er niemand opdagen voor de BodyBalance. Uiteindelijk heb ik dan maar besloten dat ik eventueel wel een yoga les zou kunnen geven. Daar waren de deelnemers heel blij mee. Ik had alleen niks voorbereid, maar ik moet zeggen dat het er nog allemaal heel goed inzat! En ik vond het nog heerlijk en leuk ook. Wel was een beetje het dingetje dat ik in plaats van half 10, half 11 thuis ben en dan is de maandag gelijk wel een hele lange dag. Maar fijn, dat was het zeker!

DONDERDAG: Kracht
Woensdag had ik er nog een hard hoofd in. Waarschijnlijk ging ik donderdag ochtend echt niet trainen. Maar ik werd met veel energie wakker en had gelijk zin om te gaan trainen! Niet alles helemaal voluit en tot het gaatje maar wel gewoon even gaan… En dat was heerlijk! Geen moment spijt van gehad. Ik vind m’n nieuwe schema’s ook wel echt heel leuk dus dat helpt ook een heel eind.

Fit met IK

DONDERDAG: Dansen
Elke donderdag na de les neem ik mezelf voor om elke dag de dans die we doen even door te nemen. Tot nu toe is dat iedere week mislukt… Elke donderdag sta ik namelijk na het eten als een gek nog even alles door te nemen. Soms goed genoeg, soms net niet goed genoeg, maar hey het komt altijd goed! Wat ik vooral leuk vind zijn de techniek dingetjes die mij weer terug doen denken aan school.

Het was nog de vraag of Niels en ik zondag samen gingen sporten, gelukkig ging dat niet door! Een dagje rustig aan was geen overbodige luxe, dus daar gingen we voor. Wel hebben we allebei de hele week (behalve zondag) als lunch geen brood gegeten. Dit gaan we deze week weer doen… Ik ben benieuwd!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: