Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #51: Lekker dansen met zware benen

27/01/2020

Hey you!

Wat gaan we nou eens over deze Fit met IK week zeggen? Het begon heerlijk, maar na een extra lesje begon de vermoeidheid toch best op te spelen. Dan maar even luisteren naar m’n lichaam, een ochtendje extra op de bank, wat ook zeker niet verkeerd was! Vanaf volgende Fit met IK week alles weer een beetje normaal weinig extra dingen, gewoon lekker lesgeven en hopelijk weer lekker zelf gaan sporten.

MAANDAG: Kracht
Toch proberen na zo’n belabberde week weer wat op te pakken. Wel stond gelijk m’n ‘zwaardere’ training op de planning. Dan maar een beetje rustig aan… Wel ging het heel goed en was ik weer heel gelukkig dat ik weer even wat kon doen. Tussendoor nog wel even een kuchje en een snotje hier en daar, maar dat mocht de pret niet bedrukken! Het is een schema waarbij je benen behoorlijk verzuren na de eerste oefeningen maar dan weten we zeker dat ik goed m’n best doe…

Fit met IK

DINSDAG: BodyJam
Even een extra lesje nadat ik al m’n lessen had gegeven. Ik had deze les in de avond nog nooit hoeven invallen, dus waarom ook niet dacht ik. Wel was het een beetje te veel. Als je ’s ochtends al twee sportlessen hebt gegeven en ’s middags vier danslessen ben je het toch een beetje zat. Deze les kwam dan ook echt aan m’n tenen, m’n benen waren zo zwaar… Maar aan de andere kant was het zo leuk! Hele goede energie en hele positieve reacties aan het einde van de les. Daar doe je het toch voor! En laten we heel eerlijk zijn, het is ook gewoon een hele leuke les.

Fit met IK

DONDERDAG: Dansen
Meestal train ik ’s ochtends zelf, maar door de vermoeidheid sloeg ik deze even over zodat ik de rest van de dag weer goed kon functioneren. Ik had hier dus een beetje meer energie dan normaal dus dat was wel fijn. Ook het zelf dansen is gewoon echt heel leuk!

Komende week gaan Niels en ik trouwens als lunch geen brood eten! Even kijken hoe ons lichaam erop reageert en of we dat volhouden. Ik heb vorige Fit met IK week al een beetje proef gedraaid en dat ging heel goed! In plaats van brood eet ik nu sla met quinoa… Met een paar happen is m’n brood namelijk altijd al op en hier doe ik net even iets langer over. Omdat er verder geen gekke dingen op de planning staan, heb ik hopelijk ook meer tijd en vooral energie om weer lekker te gaan trainen!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: