Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met Ik #50: Één stapje naar voren, drie stappen terug

20/01/2020

Hey you!

De vorige Fit met IK ging ook wel heel goed he?! Als iets te goed gaat, wordt dat vaak vervolgd met iets dat minder goed gaat. En dat was dus deze week…

MAANDAG: Kracht
Zin in. Tweede keer deze training van m’n nieuwe schema en dat ging weer heel goed. Ik had de smaak te pakken, vind alle oefeningen fijn en heb bijna m’n hele schema keurig afgewerkt. Op het einde was er net even iets bezet dus dat heb ik overgeslagen en omdat ik die dag ervoor ook al had gesport vond ik het wel prima zo. Had ik in plaats van de laatste twee oefeningen de hele training maar overgeslagen… Daar kwam ik alleen iets te laat achter.

Dinsdag had ik namelijk nog een hele goede dag. Maar vanaf toen ging het bergafwaarts. Afgelopen week waren er ook kijklessen in de danslessen wat betekent dat alle ouders en familie van de kinderen mogen komen kijken. Dat betekent voor mij dus extra vroeg er naar toe en extra goed voorbereiden. Soms pak ik nog wel eens m’n aantekeningen erbij maar dat was ik deze week niet van plan namelijk.

Fit met IK

Woensdag merkte ik al dat het niet helemaal lekker ging, die nacht slecht geslapen en donderdag ging het ook niet echt oke. Dus de training van donderdag en de dansles overgeslagen en lekker bij m’n ouders gebleven omdat m’n vader ook nog eens jarig was! Na alle lessen van vrijdag was het even helemaal klaar en was ik zelfs bijna m’n stem kwijt. Toch net even iets teveel van mezelf gevraagd of net even door iemand aangestoken met een fikse verkoudheid. Gelukkig zijn we daar weer bovenop en kunnen we deze Fit met IK week weer rustig aan beginnen.

Daarnaast ben ik afgelopen week ook met iets anders begonnen en zodra dit verschil maakt, ga ik jullie hier ook meer over vertellen! Dus de 50e editie van Fit met IK is niet zoals ik had gepland, maar we gaan er wel weer iets moois van maken! Liever drie stappen naar voren en dan eentje terug.

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: