Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #49: Beter, nieuw, meer en dat wel drie keer

13/01/2020

Hey you!

Een hele goede Fit met IK week al zeg ik het zelf. Als we dit kunnen vasthouden ben ik een gelukkig mens. Deze week trainde ik beter, met een nieuw schema en meer dan anders. Wel drie keer deze week kunnen sporten! En dat ging allemaal goed, ik voel mij fantastisch, dus laten we dat gewoon lekker zo houden.

MAANDAG: Kracht
De laatste keer dit schema dus nog één keer alles eruit knallen. Dat heb ik geweten en dat is gelukt. Ik vind dit altijd een heerlijk begin van de week, lekker vroeg ook. Zelfs nog een beetje energie over om nog wat buikspieren te trainen, nooit verkeerd. Meestal loop ik rond dit tijdstip heel veel te gapen, maar dat ging deze keer gelukkig goed.

Fit met IK

DONDERDAG: Kracht
Het eerste deel van m’n nieuwe schema. Afgelopen dinsdag in ontvangst genomen en doorgelopen dus dan heb ik altijd nog even meer zin om te sporten. Wel altijd eerst even wat handig om waar te doen en hoe voelt het ook alweer. Weer die verdromde pull-ups. Die moeten we aan het einde van dit jaar kunnen. Maar daarvoor is er nog een hele lange weg te gaan…

Fit met IK

DONDERDAG: Dansen
De eerste keer weer na de Kerstvakantie. Gelukkig was ik in de ochtend al begonnen met doornemen dus daardoor was ik voor de les iets minder in de stress. Dat zorgde er ook voor dat ik de dansjes iets beter kende waardoor het wel veel beter gaat. Ook weer prima dus!

ZONDAG: Kracht
Dit was leuk! Het tweede deel van m’n schema bestaat vooral uit zwaar trainen en weinig herhalingen. Dit voelde ik maar gaf ook zo’n boost. Weer even een besef momentje dat je vaak sterker bent dan je zelf denkt. Wel volledige verzuring in m’n benen maar die nemen we dan maar voor lief. Heel veel diepe zuchten en zweetdruppels later een goede training achter de rug.

Fit met IK

Voeding ging ook weer dikke prima. Ik vind het alleen zelf een beetje lastig als je uit eten gaat en in gezelschap bent. Aan de ene kant vind ik dat je gewoon gezellig moet eten wat je lekker vind en aan de andere kant vind ik het dan soms ook een beetje zonde dat ik dan weer net meer heb gegeten nadat ik zo goed bezig ben geweest. Daar meer balans in vinden zou niet verkeerd zijn, maar dat is nog een mooi punt om eventueel aan te werken…

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: