Het Amsterdamse Winterparadijs
IK Uitstapjes

IK was ook naar Het Amsterdamse Winterparadijs!

09/01/2020

Hey you!

Afgelopen vrijdag was het moment daar. Vrijdag middag besloten en vrijdag avond in de auto, richting Amsterdam voor Het Amsterdamse Winterparadijs! Al heel wat over gehoord, teveel foto’s van gezien dus dit konden we niet missen. Ook nog even genieten van de vakantie, want dit was voorlopig weer de laatste vrijdag avond dat ik vrij was.

Het Amsterdamse Winterparadijs

Bij binnenkomst was het al prachtig! Omdat we in de avond gingen, kwamen al die mooie lichtjes gelijk goed uit. Niet eens echt lang in de rij hoeven staan en eenmaal binnen keek ik m’n ogen uit. Ik had namelijk nog echt geen idee wat er allemaal precies te doen was. Ik kan je vertellen… EEN HOOP! Ik wist niet waar ik moest kijken en waar ik moest beginnen (oke dat wel, want ik moest plassen). Meteen wist ik dat een paar uurtjes ook wel erg kort was, dus gelijk aan de bak. Er was namelijk een gedeelte binnen maar ook een gedeelte buiten.

Het Amsterdamse Winterparadijs

Eerst een beetje rustig aan beginnen, met zo’n band van een ijsberg af. Schijt ik gelijk alweer in m’n broek. Vooral als je iedereen zo hard hoort gillen en als je steeds dichterbij de attractie komt. Gelukkig was het snel afgelopen en vond ik het toch wel leuk. Op de hoek stond zo’n soort gekkenhuis met een niet normale trap waar ik gelijk in de spagaat schoot. Ik denk ook wel dat ik voor wat vertraging heb gezorgd. Ook een beetje boos wanneer Niels er weer eens doorheen springt en ik niet verder durf of kan maar dat terzijde…

Het Amsterdamse Winterparadijs

Ik moest en zou namelijk in de (te) hoge zweefmolen, dat leek mij echt fantastisch. Daarvoor had ik nog zin in een wafel, gelukkig had ik die nog niet genuttigd, want daarna had ik er niet meer zoveel zin in. Na de eerste draai werd ik gelijk al misselijk! Weer even zo’n schoolreisje gevoel. Voor de volgende keer: niet meer in zweefmolens. Niet echt kunnen genieten van het uitzicht, maar daar was ook nog iets anders voor.

Het Amsterdamse Winterparadijs

Toch maar weer even terug naar binnen, genieten van wat live muziek en uiteindelijk toch maar een wafel genomen. Wat een eten, wat een attracties maar vooral wat een mensen!! Nog even een rondje gemaakt langs alles zodat we niet het leukste van Het Amsterdamse Winterparadijs gemist hadden… En uiteindelijk belandden we nog in het reuzenrat. Daar was ik iets enthousiaster over dan Niels, maar dat zorgde wel voor de mooiste foto’s!

Het Amsterdamse Winterparadijs

Dus Het Amsterdamse Winterparadijs, wij zijn er ook geweest! Misschien hadden we er iets meer tijd voor uit moeten trekken, maar dat hadden we niet… Volgend jaar beter! Want voor nu kan je het helaas niet meer bezoeken. Ik vond het in ieder geval erg leuk en zeker een aanrader!

Het Amsterdamse Winterparadijs

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: