Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #48: Nieuw jaar, nieuwe kansen!

06/01/2020

Hey you!

Nieuw jaar, nieuwe kansen en een nieuwe Fit met IK! Half oud half nieuw, want deze week gaat alles echt weer beginnen. Eindelijk weer in het ritme, normaal eten, normale dagen want dat is voor iedereen veel beter. Deze Fit met IK begon heel goed maar ik eindigde helaas met een klein griepje, laten we ons komende week maar weer herpakken.

MAANDAG: Krachttraining
De laatste krachttraining van het jaar! En deze ging erg lekker, ik had toch vakantie dus ik hoefde mezelf niet (echt) te sparen. Wat gewichten erbij of hetzelfde omdat ik met Kerst niet heel frequent ben geweest. Heerlijk alles kunnen afmaken totdat ik bij de laatste oefening aankwam… Toen kwam er opeens een elftal jongetjes binnen (vast ook vakantie) m’n rust verstoren. Alles was bezet dus ik besloot maar lekker uit te lopen. Haal ik tenminste ook m’n stappen deze dag.

Fit met IK

MAANDAG: BodyBalance
Na m’n eigen les wordt er al een tijdje BodyBalance gegeven. Deze les wil ik eigenlijk al een hele tijd doen maar meestal ben ik na m’n eigen les al helemaal gaar en heb ik nog meer te doen. Deze dag besloot ik het toch maar te doen! Nadat ik gestopt ben met yoga geven had ik eigenlijk helemaal niet meer aan yoga (of iets vergelijkbaars) gedaan. Maar dit was wel weer erg lekker en het viel mij niet tegen! Ik wist trouwens wel zeker dat ik een foto had gemaakt, waarschijnlijk op het verkeerde knopje gedrukt…

WOENSDAG: Wandelen
Misschien toch een beetje te hard van stapel gegaan maandag of misschien kwam alle vermoeidheid eruit in de vakantie… Maar ik was de eerste dag van 2020 niet fit. Helaas, maar daar doe je helemaal niks aan. Alleen aan de hele dag zitten en liggen op de bank krijg ik last van m’n rug en word ik chagrijnig. In de middag toch maar even schoenen aan gedaan en lekker buiten een rondje gelopen. Deed mij wel even goed!

Fit met IK

Daar gaan we weer! Ik heb er in ieder geval weer heel veel zin in en start met goede energie deze week.

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: