nieuw
IK Persoonlijk

Nieuw New Neu Nuevo Ny 新的

02/01/2020

Hey you!

We zijn begonnen. Of eerder… Het nieuwe jaar is begonnen! 2020, ik was er nog niet helemaal klaar voor. Maar we gaan er weer iets moois van maken. Van mij had 2019 nog wel wat langer mogen duren, het was een fantastisch jaar. Maar ook 2020 zal hopelijk veel moois brengen, daar gaan we in ieder geval wel ons best van doen.

2020 begon voor mij niet helemaal top. Snot verkouden, richting de griep, vooral heel moe. Tja, dat gebeurt er als je tijd hebt om te rusten en waarschijnlijk toch weer iets te ver bent gegaan. Een extra weekje vrij zal dan ook geen overbodige luxe zijn, maar we moeten zo weer door! En daarom beginnen we lekker nieuw. Niet in het Engels, Duits, Spaans, Zweeds (vind ik zo’n leuke taal) en ook niet in het Chinees. Maar gewoon lekker in het Nederlands. Lijkt mij het verstandigst voor beide partijen.

De planning voor morgen staat ook een beetje in het teken van nieuw. We geven eerst de nieuwe BodyPump (niet voor de eerste keer maar ik moet hem nog steeds doornemen dus dat is nieuw genoeg) en daarna gaan we langs de kapper. Dan kom ik sowieso helemaal als herboren terug want ik zou willen dat zij een paar keer in de week m’n haren komen wassen. Ik wil ook graag elke keer iets nieuws met m’n haar, maar elke keer komt het toch op hetzelfde neer. We gaan het morgen zien, ik kijk er in ieder geval naar uit.

Dan door naar de therapeut. Hopelijk voel ik mij dan ook weer helemaal als nieuw. De vorige keer in het begin niet echt, maar later had ik er wel heel veel baat bij. Daarna moet ik alleen nog alle nieuwe lessen maken (en ook nog de vloer dweilen) en dan is alles weer helemaal nieuw! Tja, misschien zouden nieuwe kleren er ook nog bij helpen, maar niet echt verstandig voor de portemonnee!

Volgende week beginnen aan een nieuw trainingsschema waar ik ook weer naar uitkijk. Benieuwd wat dit jaar mij op sportief niveau gaat brengen, we gaan er in ieder geval weer helemaal voor. Goede voornemens? Niet echt. We gaan gewoon zien wat 2020 ons gaat brengen. In ieder geval lekker nieuw!

Lieve mensen, ik wens jullie allemaal een heel mooi en liefdevol jaar toe! Jullie nog plannen dit jaar?

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: