Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #47: De laatste van dit jaar!

30/12/2019

Hey you!

Deze Fit met IK wordt even iets anders dan al die vorige. Afgelopen week heb ik namelijk helemaal niet gesport. Of in ieder geval niet voor mezelf. Het was gewoon echt te druk. Dat ga ik jullie in het kort even uitleggen en dan gaan we gezellig terugblikken op mijn sportbelevenissen van dit jaar!

Vorige week was lekker heftig. Ik begon maandag en dinsdag met een werk marathon. Maandag de hele dag in de winkel van m’n ouders gewerkt en ’s avonds zelfs nog BodyPump gegeven (dit vonden m’n benen niet leuk). Dinsdag weer de hele dag aan de bak (en met Kerst is dit dan ook echt aan de bak). Na die dagen wil je eigenlijk alleen maar slapen, maar Kerst moet natuurlijk ook gevierd worden! Dus dat deden we.

Tweede Kerstdag (donderdag) gaf ik de nieuwe BodyPump en deze moest tussendoor nog even voorbereid worden. Vrijdag gaf ik BodyJam en BodyPump dus ook dit moest nog even doorgenomen worden. Ik was kapot, ik kon niet meer. ’s Middags dus lekker terug naar bed (ik sliep zelfs zo diep dat ik de deurbel niet hoorde waardoor ik meestal tegen het plafond vlieg). Zaterdag weer gewerkt en zondag niet zoveel. Ik wilde wel sporten maar m’n lichaam niet, dus die gunde ik de rust.

2019 was een mooi en goed jaar. Ik heb mezelf weten te motiveren, ik heb dit met jullie gedeeld, ik ben de motivatie even kwijt geweest maar ik heb mezelf ook weer herpakt. Een tijdje was ik kwijt wat ik nou echt leuk vind, maar ik ben eruit. Eigenlijk vind ik alles leuk, maar ik word zelf het gelukkigst van krachttraining. Het gevoel dat je sterker wordt met dat het daarnaast te zien is, daar word ik heel blij van. En tja, voeding gaan we straks weer keihard oppakken want ook ik ben met Kerst helemaal los gegaan. Zo ver dat ik er zelfs buikpijn van kreeg. Spijt? Nee.

Helemaal klaar voor 2020! Laten we er weer een mooi jaar met z’n allen van maken. Met dat je je doelen waar kan maken, dat je trots bent op jezelf en je kan genieten van alles om je heen. Voor nu de laatste blog en de laatste Fit met IK van 2019. Maar ik zie jullie donderdag weer in 2020! Bigger, better, stronger.

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: