hoogtepunten van 2019
IK Persoonlijk

De 5 grootste hoogtepunten van 2019

28/12/2019

Hey you!

Er zaten even wat gekke dagen tussen, maar we zijn er weer! Ik kom toch altijd weer terug. Wat een jaar was 2019! Ik maakte reisjes, volgde een nieuwe opleiding, ga lekker op m’n werk en o ja, we kochten een huis. Ik ben sterker geworden (letterlijk en figuurlijk), bewuster geworden, maar nog steeds zo eigenwijs en druk. Ik ben even gestopt met bloggen maar ben daarna ook weer keihard terug gekomen. Dit zijn mijn 5 grootste hoogtepunten van 2019!

Ons huis.
Het is je waarschijnlijk niet ontgaan, het komt namelijk de laatste tijd vaak voorbij. Ik hoop dat het niet vervelend begint te worden en anders is het dikke pech. Aan het begin van het jaar hadden we dit niet durven dromen. Wel eens over gesproken en opeens was het zover. Het ging allemaal zo snel en we hebben zoveel geluk gehad dat het soms echt ongelooflijk is. Bijzonder om overal je handtekening onder te zetten en tranen toen we te horen kregen dat het huis van ons zou worden. Daarna vooral druk met spullen uitzoeken en dat is uiteindelijk ook helemaal goed gekomen.

Huisje Boompje Feestje

Les Mills.
Ik ben helemaal weg van Les Mills, liefde op het eerste gezicht. Vanaf de BodyPump opleiding ben ik verkocht. Alles zit zo goed in elkaar. Dit jaar had ik het geluk dat ik de BodyJam opleiding mocht volgen (die ook gehaald) en een eigen les mocht opstarten. Deze les zie je groeien, je ziet de mensen groeien en dat is zo mooi om te zien. Verderop in het jaar is er een Dance Bootcamp georganiseerd waar ik ook zoveel voldoening uit haalde. Gewoon zelf even dansen, nergens over nadenken en gewoon doen. Van begin tot het eind genoten. En dan nog niet zo lang terug het Mega Kwartaal… Waar ik deze liefde met veel meer instructeurs kon delen en zelfs op het podium mocht staan. Heel misschien dat ik komend jaar weer een opleiding ga volgen…

Les Mills Mega Kwartaal

Reisjes.
Niels won een reis en in februari vertrokken we voor heel kort naar Rome . Daar liepen we de hele stad door in één dag en dat hebben onze voeten geweten. Ik denk wel dat we hier nog een keer terugkomen. Met m’n zusje vertrok ik naar Antwerpen. Vooral om een volle dag te winkel. Dat verliep niet helemaal soepel want die dag waren net alle winkels helaas dicht. Toch was het heel gezellig! Ook nog even een weekendje naar Terschelling. Uitwaaien op het strand, lekker eten en fietsen op een tandem. Als laatste vertrokken Niels en ik ook nog even naar Marbella voor een paar dagen. Ook weer zo’n mooie stad!

het mooie Marbella

Werk.
Het klinkt misschien een beetje cliché, maar vaak noem ik alle lessen die ik geef niet eens werk. Elke keer ga ik met plezier richting de sportschool. Om wat sportlessen of danslessen te geven. Nou oke, soms ligt m’n bed ook nog wel heel lekker… Het kost heel veel tijd, vreet energie maar wat is het toch leuk. Aan het einde van het seizoen weer een hele toffe show neergezet en dit jaar al meegedaan aan een wedstrijd. Het aller belangrijkste is dat je iets doet wat je leuk vindt, dat je het vol kan houden (en dat je er je hypotheek mee kan betalen). Ook ben ik elke week weer blij om m’n ouders een handje te helpen en zo blijf ik ze ook lekker vaak zien!

Fit met IK

Iedereen.
Als laatste word ik het gelukkigst van alle lieve mensen om mij heen. Dit jaar heeft iedereen ons zo goed geholpen, zijn er al zoveel mensen langs geweest… Dat ik het liefst iedereen de hele tijd wil knuffelen. Ook dankbaar dat ik al deze mensen nog steeds bij mij heb en van niemand nog afscheid heb moeten nemen. Ik moet er niet aan denken, maar het is vaak wel een besef momentje.

hoogtepunten van 2019

Dit waren wel de grootste hoogtepunten van 2019. Wel weer een geslaagd jaartje als ik er zo op terug kijk! Super trots op de bank schrijf ik deze blog. Gezellig met de kaarsjes aan, dekentje erbij. DANKBAAR.

Lieve lezers, dank jullie wel voor het lezen van mijn blogs afgelopen jaar. Jullie allemaal een heel goed uiteinde en veel geluk voor 2020!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: