Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #46: Een bezoekje aan de therapeut

23/12/2019

Hey you!

Het begin van deze Fit met IK week zorgde voor een grote verandering in de verdere week. We hebben geknald, maar ook lekker veel gegeten… Het is ook alweer bijna de laatste Fit met IK van dit jaar!

MAANDAG: Bezoek aan de therapeut
Eigenlijk klaag ik al bijna twee jaar over hoofdpijn. Bijna elke woensdag ochtend word ik daarmee wakker en daar was ik helemaal klaar mee. Na een belletje mocht ik afgelopen maandag langskomen. Nu had ik inderdaad al een hele tijd wat spanning opgebouwd in m’n nek en schouder dus die hoofdpijn was niet heel gek. Ik merkte gelijk eigenlijk al dat ik meer ruimte had en al voelde het in het begin alsof ik overreden was door een vrachtwagen, voelde het later veel beter. Al een tijdje gaan de push-ups heel moeilijk, maar na maandag ging dit opeens weer heel goed! Goed dat ik geweest ben dus, alleen geen tijd om te sporten…

DONDERDAG: Kracht
Meestal samen met Niels naar de sportschool, maar vandaag alleen. Ik was wel weer heel blij dat ik gegaan was want het ging heel lekker. Wel even een afspraak gemaakt voor een nieuw schema. Daar gaan we begin volgend jaar mee beginnen! En ik heb toch een uitvinding gevonden (of eigenlijk gekocht)… Daar ga ik jullie binnenkort meer over vertellen!

Fit met IK

DONDERDAG: Dansen
De laatste les voor de vakantie. M’n benen waren wel echt heel moe en het is altijd een race tegen de klok. Net op tijd ren ik naar binnen, na het eten alles nog even doorgenomen wat dan net genoeg is. Ik vind het vooral leuk om zelf lekker bezig te zijn en nieuwe dingen te leren. Maar je merkt wel als het tijd is voor vakantie.

ZONDAG: Cardio
Toen ik (nu wel samen met Niels) het parkeerterrein opreed was het gelijk al mega druk. Het liefst wilden we gelijk terug rijden om boodschappen te doen, maar tja, we waren er toch. Het was zo druk in het krachthok dat ik maar lekker op de loopband ben blijven staan. Aan het einde nog even met een bal tegen een muur gegooid en dat was maar goed ook… Want wat heb ik veel gegeten afgelopen weekend. Hoort er ook wel een beetje bij, is ook niet heel vreemd deze tijd van het jaar.

Fit met IK

Toch nog even de laatste Fit met IK week proberen te knallen tussen alle Kerstdiners door. Laten we er een gezellige week met z’n allen van maken!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: