meest gelezen blogs
IK Persoonlijk

De 5 meest gelezen blogs van 2019!

19/12/2019

Hey you!

Het is weer tijd om terug te blikken. Nu al?! Nog maar een paar dagen en we zitten alweer in 2020, nog een paar dagen keihard werken en feest vieren en dan zit het er alweer op. Voor vandaag blikken we terug op de blogs, voor volgende week weer op hele andere dingen! Nog een paar bezoekers en we hebben meer lezers dan vorig jaar, dus kom op jongens (en vooral ik natuurlijk), we kunnen dit! Dit zijn mijn 5 meest gelezen blogs van 2019!

#5: Les Mills Body Pump opleiding
Deze schreef ik al een hele tijd geleden, maar dit jaar ben ik ook beter te vinden op Google. Dus als mensen dit intikken komt mijn blog waarschijnlijk steeds beter tevoorschijn en dat is alleen maar leuk en goed. Het is alweer bijna 2,5 jaar geleden dat ik deze opleiding ben gaan doen en ik heb nog geen moment spijt gehad. Nou ja, misschien als alles weer totaal verzuurd is denk ik wel even wat hier leuk aan is. Drie keer in de week geef ik deze les met groot succes!

#4: 3 jaar samen!
Dat vinden jullie leuk he?! Als ik eens wat over Niels schrijf en dat snap ik ook, hij is ook hartstikke leuk. Begin volgend jaar tikken we namelijk alweer 4 jaar aan, wat gaat het toch snel! En kijk ons nu… Samen koken, samen sporten, samen boodschappen doen en nog steeds helemaal verliefd.

#3: Mijn eerste Les Mills Mega Kwartaal was MEGA VET!
Wat een belevenis was dit. Ik kijk hier nog steeds met stralende ogen op terug. Les Mills deelde deze blog ook op Facebook en zelfs in de maandelijkse nieuwsbrief! Niet heel gek dat hij dus best bovenaan komt te staan. Ik merk wel dat m’n sportblogs steeds meer gelezen worden en daar ben ik alleen maar blij om. Het grootste deel van m’n leven bestaat dan ook uit sport. En uit eten, maar die categorie zijn we nog aan het opbouwen en uitdenken.

#2: Mijn favoriete sportmerken van dit moment!
En gelukkig maar dat deze veel gelezen is! Want hier heb ik echt heel erg m’n best op gedaan. Kleren vouwen, wassen, netjes neerleggen. Is niet allemaal echt mijn ding, maar voor jullie maak ik graag een uitzondering. Er zijn inmiddels wel al wat exemplaren weer bijgekomen. Wie weet leuk voor in 2020…

#1: De Body & Fit eiwitreep test
Met stipt op nummer 1. Deze blog is dus heel vaak gevonden en ik moet eerlijk zeggen… Het is ook wel een goede blog. Ik was ook echt trots op de foto’s die ik hiervoor heb gemaakt. En het is ook lastig als je voor het eerst eiwitrepen besteld. Welke smaak, welk soort, wanneer eet ik ze? Nu moet ik zeggen dat ik m’n Barebells Eiwitreep Test ook goed gelukt vind, dus dat is zeker ook een kijkje nemen waard.

Dit waren mijn 5 meest gelezen blogs van 2019. Wat vond jij de leukste blog tot nu toe?

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: