Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #45: Zullen de pull-ups ooit gaan lukken?

16/12/2019

Hey you!

Vorige Fit met IK week zonder een vrije dag was best wel een beetje heftig. Dat merk je vooral de week erna. Maandag had ik dan (op m’n sportles na) een dagje vrij. Vrij om alles even op orde te brengen, boodschappen te doen, lessen voor te bereiden en toch ook nog even te sporten.

MAANDAG: Kracht
In de ochtend heel wat wassen gedraaid, even wat bijgekomen maar toch ook wel veel dingen gedaan die er moesten gebeuren. Veel zitten zit niet in m’n genen en is ook niet heel chill voor m’n rug. Daarom besloot ik om na m’n lunch toch even de sportschool in te duiken, mezelf dat uurtje te gunnen en dat was heel fijn. Het was lekker rustig, dus ik heb gewoon lekker m’n ding gedaan.

Fit met IK

DONDERDAG: Kracht
Dat vroege opstaan wendt nog niet helemaal, maar als Niels en ik eenmaal in de sportschool staan ben ik toch wel weer heel blij. Vooral ook omdat als je samen bent het nog meer motiveert dan dat je alleen sport. Ik doe nog steeds m’n best met pull-ups alleen zonder opstapje gaat dat nog niet echt geweldig. Maar we blijven proberen, dan moet het toch (ooit) wel een keer gaan lukken. Voor nu kan ik mezelf nog niet omhoog trekken, maar we blijven oefenen totdat m’n lichaam het wel toelaat!

Fit met IK

DONDERDAG: Dansen
Een klein beetje concentratie problemen want ik was toch wel moe. Ik heb ook wel een paar keer staan gapen terwijl het toch echt niet saai is. De laatste paar minuten voor de les ben ik alles nog als een gek aan het doornemen en misschien moet ik daar toch iets eerder mee gaan beginnen.

Deze Fit met IK week de laatste week voor de kerstvakantie. Dat betekent dat het extra druk is in de winkel van m’n ouders en dat de kinderen die ik lesgeef ook extra druk (of extra moe) zijn. Het wordt een zware maar heel gezellige week. Daarnaast ben ik nog druk met het instuderen van de nieuwe BodyPump en BodyJam releases dus dat betekent dat ik maandag in ieder geval geen tijd heb om te sporten! Prioriteiten stellen he…

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: