Huisje Boompje Feestje
IK Persoonlijk

Huisje Boompje Feestje: The Last Episode

12/12/2019

Hey you!

Het is gewoon helemaal klaar, af. Er zullen altijd wel wat dingen blijven maar twee weken geleden heeft Yara zulke mooie foto’s gemaakt, dat ik dit toch wel even moet delen! Elke avond zitten we met trots op de bank. Onze kerstboom staat, er is nog niks gekrompen of verkleurd in de was, het eten smaakt goed en we vinden elkaar nog steeds lief en leuk.

Huisje Boompje Feestje

De woonkamer.
Hier heeft toch wel het meeste werk in gezeten. Er is een stukadoor geweest, iemand voor de vloer, een schilder en heel veel lieve familie en vrienden om te helpen. We zijn (te) veel woonwinkels afgeweest en de Karwei was standaard elke zondag vaste prik. Maar dan heb je ook wat!

Huisje Boompje Feestje

In het begin een hartverzakking gehad toen de bank binnenkwam. Die was namelijk wel heel erg groot. Gelukkig past hij en is dat misschien wel de beste aankoop geweest. Alles past, alles staat en alles hangt (nog steeds) recht. Accessoires heb je nooit genoeg, maar voor nu is het in ieder geval niet kaal! Zeker niet met al onze mooie kerstspullen.

Huisje Boompje Feestje

Ook de rest van het huis staat er mooi bij, maar dat houden we lekker voor onszelf! Als je dat wil zien, dan moet je het maar laten weten. Dan plannen we gezellig wat in met een kopje koffie of thee. Ook de tuin is een paar weken geleden namelijk helemaal aangepakt. Waar jeĀ in het begin nog niet eens door heen kwam, ziet er nu heel gezellig uit! We hebben zelfs onze eigen palmbomen!

Huisje Boompje Feestje

Dus het huisje is er, er staat een mooie boom in huis en in de tuin, de feestjes zijn geweest nu alleen misschien nog een beestje… Laat dat konijn maar komen! En dan bedoel ik levend he, niet de Kerstversie, dat vind ik zielig! Dat was het dan, ons Huisje Boompje Feestje van de afgelopen tijd. Helemaal gesetteld, helemaal blij en vooral dankbaar. Dankbaar dat wij dit hebben kunnen doen met de hulp van onze lieve omgeving.

Huisje Boompje Feestje

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: