Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #44: Een hele volle week

09/12/2019

Hey you!

Afgelopen Fit met IK week was lekker druk, hij zat namelijk best vol. Maandag begon het al met invallen, het doornemen van nieuwe releases en we eindigden met een wedstrijd…

MAANDAG: Dansen
Nou ja of ik het echt als een workout kan meenemen weet ik niet. Deze ochtend viel ik in voor een collega. Eerst dansen met de aller kleinste en daarna met de peuters. Dit deed ik nog gezellig in het thema Sinterklaas. Was toch even extra beweging op de maandag ochtend. Anders was ik waarschijnlijk niet gaan sporten omdat ik de nieuwe BodyJam door moest nemen! Nu moest dat nog even tussendoor, maar het is uiteindelijk wel gelukt.

DONDERDAG: Kracht
Vroeg ging het wekkertje wel weer, maar lekker was het ook. Ik kan er echt van genieten als de hele sportschool leeg is en ook vandaag was dat het geval. Weer wat zwaarder geprobeerd te trainen. Soms denk ik namelijk dat ik dat niet kan, gelukkig was Niels erbij en zei dat ik dat wel kon. En dat was inderdaad zo!

Fit met IK

Dat was het dan ook gelijk voor deze Fit met IK week. De laatste dagen slecht geslapen en vroeg op. Zaterdag de hele dag gewerkt en zondag hadden drie van m’n dansgroepen een wedstrijd! Dat was niet voor niets, want we zijn flink in de prijzen gevallen. Deze week beginnen we wel weer met een training en dan zien we verder wel weer hoe het gaat lopen…

Fit met IK

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: