Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #43: Geef mij nog zo’n week!

02/12/2019

Hey you!

Deze Fit met IK week ging heel goed. Ik had alles op orde, had tijd en energie om te sporten. Ik was goed te spreken en hoefde eindelijk nergens echt voor te haasten. Voeding helemaal onder controle geen missers gemaakt. Behalve zondag dan, tijdens het Sinterklaas vieren horen wel wat lekkernijen. Een top week, dus geef mij er nog maar zo’n eentje!

MAANDAG: Kracht
Vol goede moed weer richting de sportschool. Ook al had ik zat dingen te doen, dit ging even voor. Het ging echt wel weer lekker en ik heb zelfs wat extra dingen gedaan (omdat iemand anders bij m’n laatste oefening stond). Een goed begin van de week en dan hopen dit zo vast te houden! Ik denk wel dat ik binnenkort aan een nieuw schema toe ben…

Fit met IK

DONDERDAG: Kracht
Lekker vroeg vertrokken Niels en ik weer richting de sportschool. Met een beetje zware benen moest ik toch weer m’n benen gaan trainen. Met kleine ogen deden we toch flink ons best! Het viel mij uiteindelijk niet tegen en de rest van de dag voelde ik mij heerlijk. Als je zo vroeg sport heb je ineens de rest van de dag (een soort van) tijd over.

Fit met IK

DONDERDAG: Dansen
Welja, ook hier werden de benen flink aangepakt. Het lijkt net of ze het weten! Maar dat maakt niet uit, het uurtje vloog voorbij. Weer flink aan de bak gezet en m’n vermogen om dingen te onthouden wordt flink op de proef gesteld. Was ik al nooit zo goed in, wie weet komt dat ooit nog. Na een hete douche lekker vroeg m’n bed in.

Fit met IK

VRIJDAG: BodyJam
Omdat ik deze week van plan was om de nieuwe BodyJam te geven, deed ik deze alvast even mee. Op dit moment weet ik helaas niet of ik alles op tijd in m’n hoofd krijg, maar we gaan ons best doen. Tijdens de BodyJam merkte ik wel dat ik flink vermoeid was. Tijdens de danslessen in de middag kwamen er gezellig pieten langs en nadat ik om 21.00 uur thuis kwam was ik helemaal gesloopt.

Komende Fit met IK week wordt wel weer een beetje rommelig, maar we gaan gewoon ons best doen! We zien wel wat de week ons brengt.

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: