Netflix serie Nerd
IK Weetjes

Weetje: Ik ben een Netflix serie Nerd Deel 2

28/11/2019

Hey you!

1,5 jaar geleden schreef ik een aantal reviews over series die ik toen had gezien. Nu zijn we weer een tijdje verder en ik heb niet stil gezeten. Nou ja, series kijken is eigenlijk het enige moment dat ik wel stil zit. Vandaag deel 2 van deze Netflix serie Nerd en daarnaast kan ik jullie tips ook hard gebruiken!

Riverdale.
Het heeft iets weg van Pretty Little Liars, wel iets minder spannend. Ik vind het leuk en ik blijf het kijken (er zijn nu weer nieuwe afleveringen). Maar of ik er helemaal fan van ben weet ik niet. Er zijn leukere series! Ik zou in ieder geval niet in Riverdale willen wonen, al is Archie natuurlijk niet verkeerd om naar te kijken…

Jane the Virgin.
Beste serie ooit. Serieus. Hier bleef ik naar kijken, aflevering na aflevering. Een heerlijke familie, lekker veel drama, soms misschien een beetje teveel maar dan is het zo slecht dat het te leuk is. Ik ben in deze serie al een paar keer van team gewisseld maar ik hoop toch dat er snel een nieuw seizoen komt.

Suits.
Zo’n heerlijke serie. Het kijkt een beetje luchtig en dat is niet verkeerd om de ochtend mee te beginnen of voordat je heerlijk gaat slapen. Ook al snap ik nog steeds niet heel veel van de rechtbank, keek ik hier heel graag naar. En wat fijn dat dingetje en dingetje eindelijk bij elkaar kwamen. Ik ben heel goed in het verklappen en als je het nog niet gezien hebt, probeer ik nog niks te verklappen.

YOU.
Heel creapy. Ik moest hier echt wel even aan wennen, maar ik bleef toch kijken. Al wilde ik de hoofdpersoon heel graag wat aandoen. Hier moet dan ook heel snel maar een volgend seizoen van komen.

La casa de papel.
Deze serie zit zo goed in elkaar. Alles klopt, soms een tikkeltje spannend en dit is geen serie waarbij je in slaap moet vallen. Al is dat ook wel moeilijk. Heerlijke karakters die zo fijn kunnen botsen en dat allemaal in het Spaans. Ook hier ben je soms de weg kwijt. Ben je nu voor de “goede” of de “slechte”? Ik ben de weg in ieder geval kwijt… Verder in het seizoen vallen er ook steeds meer puzzelstukjes in elkaar.

The Good Wife.
Vond ik niet heel erg indrukwekkend. Ik ben halverwege ook gestopt. Alleen maar gezeik en daar houd ik niet van. Deze serie zal deze Netflix serie Nerd dus niet aanraden.

The 100.
Een serie die ik keek met Niels. In het begin weer even wennen want het is echt wel even andere koek dan dat ik gewend was. Ook deze serie moeten we eigenlijk nog verder kijken en dat zou ik ook echt wel willen. Hier is wel opperste concentratie voor nodig. Vooral nu we een tijdje niet gekeken hebben.

Crazy Ex Girlfriend.
Ook een beetje zo’n luchtige serie zoals New Girl, maar dan misschien nog wel een tikkeltje fouter. Er komen tussendoor liedjes, een tikkeltje musical achtig maar dit vind ik eigenlijk alleen maar grappig. Heel jammer wel dat ze de titelsong elk seizoen veranderen, want die van het eerste seizoen is echt wel de beste.

Good Girls.
Top serie! Hier ben ik nu met Niels mee bezig. Ik hoop dat ze er nu wel eens een keer mee kappen, maar ook dit is zeker aan aanrader. Grappig, leuk met een vleugje spanning. Meer ga ik niet zeggen, je moet het maar gewoon lekker kijken!

Elite.
Daar ben ik nu mee bezig. Hier moet ik ook even inkomen want ik heb nog maar twee afleveringen gezien. Ook weer een Spaanse serie. Verder kan ik er nog niet teveel over vertellen…

Welke serie ben jij helemaal weg van? En welke serie moet deze Netflix serie Nerd zeker nog gaan kijken? Ik hoor het graag!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply