Fit met IK 42
Fit met IK Sport

Fit met IK #42: Lekker blijven stappen!

25/11/2019

Hey you!

Soms moet je een klein stapje terug doen om een stap vooruit te komen. Afgelopen Fit met IK week zette ik een hoop stappen, gelukkig de goede richting op.

MAANDAG: Wandelen
Zoals jullie vorige week hebben gelezen was ik aan het einde niet helemaal fit… Nu gaat dat helaas niet in één keer over dus besloot ik rustig aan te doen. Wel moest ik heel wat dingen voor m’n lootjes hebben en wat boodschappen doen. Dit deed ik lekker lopend! Stappen naar het dorp (viel nog best een beetje tegen), van winkel naar winkel en dan ook nog terug inclusief een hoop bagage…

DONDERDAG: Grit
Ik bracht weer een bezoekje aan de sportschool en met het schema in m’n hand zag ik m’n lieve college ineens staan om Grit te geven. Tja, dat werd een lesje Grit! Ik vond het heerlijk, heel leuk en ik was helemaal kapot. Pas aan het einde begon ik wat opties te pakken dus dat was best aardig. Daarna nog even uitgelopen op de loopband, vet goed bezig. Dat heb ik gemerkt want meteen daarna voelde ik al spierpijn in m’n billen.

Fit met IK

DONDERDAG: Dansen
M’n plan was om elke keer met de fiets hierheen te gaan (is een klein stukje) maar het was te koud en anders was ik te laat. Vaak worden we hier ook helemaal afgemat met veel kracht tussendoor. Deze keer (helaas) werden ook de billen meegepakt. Die hadden het al zo zwaar dus nu ontstond er totale verzuring. Dit heb ik vrijdag vet gemerkt, ik kon namelijk niet eens normaal meer zitten. Gelukkig konden m’n danskinderen er hard om lachen, ik iets minder.

ZONDAG: Wandelen
Lekker naar het bos met z’n allen. Vaak is dat een beetje gevaarlijk en raken we snel van het pad af. Maar deze keer ging het heel goed! Lekker buiten, het weer was perfect en ik had na de wandeling gelijk m’n stappen gehaald.

Fit met IK

Klaar voor een nieuwe Fit met IK week!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: