Barebells Eiwitreep Test
Eiwitrepen Sport

De Barebells Eiwitreep Test

21/11/2019

Hey you!

Eiwitrepen, ik eet ze maar al te graag. Het liefst elke dag, een paar per dag. Je kan haast wel zeggen dat ik een eiwitreep expert ben, want ik heb de meeste al een keer gegeten. Maar mijn favorieten? Dat zijn toch wel deze repen van Barebells! Daarom vandaag de Barebells Eiwitreep Test, zodat ook jij weet welke je het beste kunt bestellen… Want dit is echt een aanrader. Wel een beetje gevaarlijk. Once you go Barebells, you never go back. Omdat ze zo lekker zijn, moeten we vandaag wel een beetje kritisch zijn. Deze Barebells Eiwitreep Test deed ik trouwens samen met m’n vriend Niels, twee proeven meer dan één!

Barbells Eiwitreep Test

#10 MINT DARK CHOCOLATE
Je vindt dit fantastisch of je vindt het verschrikkelijk. Ik houd niet van munt in m’n eten, afther eight vind ik misselijkmakend, dus dan is het logisch dat dit bij mij niet in de smaak valt. Wel vind ik de sterretjes geweldig, doet mij een beetje denken aan Kapitein Koek! Helaas is deze reep niet voor mij weggelegd, maar ik snap dat veel mensen deze wel heel lekker vinden!

Barbells Eiwitreep Test

#9 COCONUT – CHOCO
De eerste reep hiervan vond ik heerlijk. De repen daarna werden iets minder. De kokossmaak is zeer aanwezig en dat is niet erg. De reep zelf is vrij stevig (weet niet zo goed hoe ik het moet omschrijven). Het valt een beetje als een blok op je maag. Ik doe vaak een helft door m’n kwark, dan is het weer heerlijk. Dan overheerst de kokossmaak iets minder.

Barbells Eiwitreep Test

#8 STRAWBERRY WHITE CHOCOLATE
Zeker niet verkeerd, maar je moet hem niet te vaak eten. Voor mij is hij net te zoet, maar echt vies is hij zeker niet. Je moet gewoon van aardbeien houden. Wel een keer leuk om iets nieuws te proberen.

Barbells Eiwitreep Test

#7 APPLE PIE CORE
Hier is het een beetje hetzelfde verhaal als hierboven. Lekker maar net te zoet. Nu ben ik ook geen appeltaart fanaat, dus ik had er al een hard hoofd in voordat ik hieraan begon.

Barbells Eiwitreep Test

#6 COOKIES & CREAM
Deze reep is lekker knapperig en ik denk dat dit misschien wel m’n eerste Barebells reep ooit was. Een mega verschil met alle andere repen die ik daarvoor heb gehad. Het is niet de aller lekkerste, maar zeker een hele goede. Dit is m’n lievelings voor door de kwark.

Barbells Eiwitreep Test

#5 CARAMEL CASHEW
De reep komt dicht bij nummer 3 van de Barebells Eiwitreep Test. Het heeft iets weg van een Mars en ook deze is erg lekker! Zeker het proberen en het bestellen waard.

Barbells Eiwitreep Test

#4 LEMON CURD WHITE CHOCOLATE
Een nieuwe reep waar vooral m’n vriend helemaal weg van was. Ik had het niet verwacht, maar ook ik vond hem heerlijk! Het heeft een echte lemon smaak, is lekker verfrissend dus deze houden we erin.

Barbells Eiwitreep Test

#3 SALTY PEANUT
Als je van Snickers houdt, is dit de beste uitvinding ooit. Vandaag komen deze weer binnen na m’n bestelling en ik kan niet wachten. Heel heel erg lekker zijn deze. Vooral dat salty is de laatste tijd niet meer weg te denken in chocolade…

Barbells Eiwitreep Test

#2 HAZELNUT & NOUGAT
Toen ik hier de eerste hap van nam was ik helemaal verkocht. Een broodje Nutella maar dan eigenlijk zonder het broodje. Wie wil dat nou niet? Deze is echt heel chill en moet zeker een keer besteld hebben… Dan de laatste en lekkerste van de Barebells Eiwitreep Test.

Barebells Eiwitreep Test

#1 WHITE CHOCOLATE ALMOND
WAUW. Dit wil je. Altijd. Elke dag. Dit is de aller lekkerste (en ik geloof dat ik niet de enige ben). Wit van buiten, bruin van binnen. Beste combi ever.

Alle repen zijn te bestellen via deze link en de limited editions vind je hier. De repen bevatten 20 gram eiwit, bevatten minder dan 2 gram suiker en zijn rond de 200 calorieën. Een perfect tussendoortje! Handig om mee te nemen (ik eet ze vaak tussen m’n lessen door) en leuk om weg te geven (al doe ik dat liever niet).

Barbells Eiwitreep Test

Dan verklaar ik nu de Barebells Eitwitreep Test voor gesloten. Wat is jullie favoriete reep?

-IK-

No Comments

    Leave a Reply