Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #41: Shit, toch niet helemaal fit

18/11/2019

Hey you!

Dat Mega Kwartaal van vorige week had ik toch wel een beetje onderschat. Maandag was ik niet van de bank af te krijgen en eigenlijk de rest van Fit met IK de week ook niet. Aan het einde van de week werd ik juist helemaal niet fit…

DONDERDAG: Kracht
Later dan gepland stond ik toch weer in de sportschool. Dat was flink bikkelen maar ook wel weer heel fijn. Alles is goed gegaan ook al merkte ik dat m’n lichaam nog niet helemaal herstelt was van alles. Wel blijf ik dit echt heel leuk vinden. Het is echt wel iets waar ik tijd voor vrij maak en waar ik een beetje energie voor spaar. Alleen had ik het deze week misschien toch niet moeten doen.

Fit met IK

DONDERDAG: Dansen
Deze dag had ik al een klein beetje last van m’n keel. Na m’n werk ben ik toch gaan dansen omdat ik vorige week ook al had gemist. Het is altijd een beetje haasten maar dansen is toch wel het leukste wat er is. Hier is het enige waar ik weer aan moet wennen, dat ik alles ook echt moet gaan onthouden.

Vrijdag was ik bijna m’n stem verloren. M’n lessen heeft m’n stem net aan gered, maar daarna was het wel even klaar. Dus na een drukke werkdag op zaterdag en daarna een pyjama party van Chantal (wat vet leuk was) was het echt even helemaal op. Vandaag dus ook een rustig dagje. Misschien ga ik alvast aan m’n Sinterklaas gedichten beginnen, want deze man is ook weer in het land! Wat hebben we hiervan geleerd? Beter luisteren naar je lichaam, beter leren plannen en dan hopen dat ik dat ook ga doen…

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: