Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #40: Was best wel even pittig!

11/11/2019

Hey you!

Geen één avond thuis. Ik begon met lesgeven, daarna had ik twee avonden EHBO herhaling, een avondje naar De Lama’s (was te leuk) en daarna door naar Veldhoven. Een hele volle, maar hele leuke Fit met IK week.

MAANDAG: Kracht
Daar waren we weer! Vol goede energie vol goede moed, wel met een stapje terug. Een klein stapje terug in het gewicht van de oefeningen, want als je even bent geweest moet je toch weer rustig opbouwen. Weer een goed begin van een best wel hele drukke week…

Fit met IK

DONDERDAG: Kracht
De wekker stond best wel heel vroeg want er stond vanochtend een training samen op de planning! Eigenlijk had ik gewoon in m’n bed moeten blijven liggen, want ik stond er echt met de ziel onder m’n armen. Het ging uiteindelijk wel oke na een hele hoop gapen en gezucht. Maar hey, we zijn geweest! Gelukkig was ik de rest van de dag vrij en kon ik lekker uitrusten.

Fit met IK

VRIJDAG: BodyJam
Vandaag was het eindelijk zover. Richting Veldhoven omdat ik een plekje op het podium had gewonnen tijdens de BodyJam. Deze les hebben we dus helemaal gedaan en daarna nog heel veel geoefend! Meer hierover komt donderdag (hopelijk).

ZATERDAG: BodyPump, Barre & BodyJam
D-Day. Het Mega Kwartaal waar ik al een hele tijd naar uit had gekeken. In de ochtend begon ik met de nieuwe BodyPump. Hele toffe muziek, maar ik was vooral onder de indruk van alles. Aan het begin van de middag deed ik een lesje Barre (ballet gerelateerd) en ook dat vond ik super leuk! Ik hoop nog steeds dat ik die les ooit een keer mag geven… Aan het einde van de middag dus de BodyJam waar we hard voor hadden geoefend. Daar ga ik natuurlijk nog niet teveel van verklappen!

Fit met IK

Deze Fit met IK week dus weer even een klein stapje terug…

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: