Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #39: Iets met dansen en banden

04/11/2019

Hey you!

Na de vakantie zorg ik er altijd voor dat alle danskinderen een nieuwe les krijgen en dus weer nieuwe dingen leren. Deze moest ik alleen nog even aan het begin van de Fit met IK maken, waardoor ik aan het begin van de tijd niet echt had om te sporten! Ook viel ik maandag een XCORE les in wat eindigde in heel veel spierpijn.

DONDERDAG: Dansen
Na een hele drukke dag mocht ik vanavond weer dansen. M’n hoofd er niet helemaal bij maar toch blij dat ik ben gegaan. Het is toch even een moment waar ik zelf niet zoveel hoef na te denken, behalve dat ik de pasjes dan niet moet vergeten. Wat hier na een week vakantie wel het geval was. Voor de vakantie danste ik trouwens voor het eerst op hakken, ook een moment wat in de boeken kan en waarbij je haast in je broek kan piesen van het lachen. Maar goed, we zetten ons beste beentje voor en ik vind het leuk om zelf weer eens les te volgen! Geen foto, dit ga ik vaker vergeten.

VRIJDAG: BodyJam
Omdat ik iets super tofs heb gewonnen moest ik deze les wel even meedoen! Volgende week sta ik namelijk tussen de master trainers op het grote podium van het Mega Kwartaal van Les Mills (huh wat lul jij nou, ga ik je nog uitleggen rustig aan). De les was onwijs wennen, maar ik was dan ook wel echt heel moe. Volgende week gaan we hem oefenen, dus ik ben heel benieuwd hoe dit gaat verlopen!

ZONDAG: Resistance band
Ik had m’n sportkleren al aan, maar ik had ook best wel een drukke ochtend gehad (lees: nieuwe planten in de tuin zetten, leren strijken, boodschappen doen). Daarnaast maakte ik de fout om op de bank te gaan liggen, toen wilde ik helemaal niet meer naar de sportschool. Dat is eigenlijk misschien maar goed ook. Omdat ik wel even iets wilde doen pakte ik er een YouTube filmpje bij. Ik had al een hele tijd geleden van die resistance banden besteld, dus deze kon ik mooi uittesten. Dat was nog best wel een heftige training! Zie hier de workout die ik deed.

Fit met IK

Dat was het deze Fit met IK week, vandaag ga ik weer de sportschool in en staat er een hele spannende week op de planning!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: