Blog #200
IK Persoonlijk

Hey wacht eens even! Ik heb vandaag blog #200 geschreven!

03/11/2019

Hey you!

IK was het bijna vergeten, ik was er bijna voorbij. Maar net op tijd dacht ik eraan en dat maakt mij heel erg blij. Want ik blijf maar schrijven en schrijven en dit moment moet ons natuurlijk wel even bijblijven. Daarom na mijn break nog maar even een extra blog, ik vind het leuk… Jullie ook toch?!

De tijd tikt door, de dagen vliegen om, soms zonder er bij stil te staan. Wij razen maar door, druk druk druk, de zon gaat elke dag op en ’s avonds wisselt dit af met de maan. We zijn minder dankbaar en willen steeds meer en meer en als je je dat beseft doet dat wel een beetje zeer. Soms is een heerlijk middagje op de bank helemaal niet verkeerd, maar dat is alleen leuk als je het zelf wil en niet als je het moet omdat je je hebt bezeert. Helaas ken ik het allebei, maar ik ben vast niet alleen. Wat jij?

Blog #200 we houden het kort, laten we het vieren, feesten en dan morgen weer aan de sport. Handjes in de lucht als je deze blog aan het lezen bent, misschien ben je een bekende of iemand die mij nog niet goed kent. Op deze site vindt je allemaal kleine stukjes van mij, sommige zijn niet zo vrolijk maar hopelijk wordt je van de meeste dingen heel blij!

Dan heb ik alleen nog een vraag… Wat is je favoriete blog? Is het deze, van vandaag of een hele andere toch? Je hebt er 200 om uit te kiezen, dus laat het weten je hebt niks te verliezen!

Fijne dag en wie weet tot snel!
Lieve knuffels van Isabel

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: