Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #38: Kleine hapjes, kleine stapjes

28/10/2019

Hey you!

Zoals ik gisteren al beloofde, een nieuwe Fit met IK. Afgelopen week zat ik in een hotel zonder sportschool, heb ik lekker niet getraind (dat is trouwens niet helemaal waar, ik heb maandag ochtend nog wel gesport), maar ik heb zeker niet stilgezeten!

Een maand geen blogs… Terwijl het sporten eigenlijk heel erg goed ging! Ik baalde, want aan de ene kant had ik dat graag willen delen. Aan de andere kant was het wel fijn om echt helemaal te focussen op het sporten. Niet bezig zijn met waar ik nu eens een foto van zal maken… Want als het druk was, maakte ik vaak gewoon even een foto van m’n voeten. Het sporten ging de laatste maand dus goed! Ik werd steeds sterker en misschien dat m’n nieuwe sportschoenen daar wel iets mee te maken kunnen hebben (wie weet, ook nog een idee voor een blog).

Fit met IK

Ik stond zeker twee, soms drie keer in de sportschool mijzelf uit te sloven. Best lachwekkend soms ook, want ik moet mijzelf namelijk proberen op te trekken. Dat heeft in ieder geval voor een hoop spierpijn gezorgd. Zelfs al lukt het niet op de officiële manier. M’n schema is leuk, ik heb weer plezier in het sporten. Nu alleen weer even strenger letten op m’n voeding…

Tijdens een klein weekje vakantie op Marbella heb ik (of eigenlijk wij) niet stil gezeten. Dat kunnen stilzitten is helaas ook niet iets waar ik goed in ben, dat komt erop neer dat we bijna heel Marbella al in een dag hadden gezien (kom ik nog op terug). Een hoop gelopen en ook gefietst met zachte banden. Vooral dat laatste is nog best een uitdaging! Daar aten we lekker veel kleine hapjes (genaamd tapas) en maakten we wel heel wat kleine stapjes (dit zal ik je later uitleggen, ik moet niet alles gelijk verklappen). Heerlijk bijgekomen gaan we gelijk een drukke maand tegemoet. Ik hoop dat ik het sporten weer vast kan houden (ondanks alle leuke dingen die er gaan gebeuren) en dat ik weer lekker alles op kan pakken.

Fit met IK

Dat was hem voor vandaag weer! Een hoop te vertellen en een hoop om over te schrijven. Volgende week gewoon weer een nieuwe Fit met IK!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: