Daar ben IK weer
IK Persoonlijk

Daar ben IK weer!

27/10/2019

Hey you!

Daar zit ik dan. Aan de eettafel, de derde wasmachine van vandaag draait, m’n limonade met prikwater (beste combi ever) net opgedronken. Het is tijd, tijd om weer m’n laptop erbij te pakken, m’n website eerst weer even bij te werken en daarna voorzichtig weer wat woorden te typen. Dan is het moment weer daar… Het is alweer ruim een maand geleden, maar dat was wel even goed. En zoals belooft, kom ik terug, dus daar ben ik dan weer! Met weer wat frisse inspiratie en de komende maanden staan er hele leuke dingen op de planning. Genoeg om over te schrijven dus. Daar ben IK weer!

De eerste week had ik het wel een beetje moeilijk. Eigenlijk wilde ik helemaal geen blogbreak nemen en ik had ook de hele tijd het gevoel dat ik iets moest schrijven. Toch een beetje extra tijd is niet heel verkeerd. Tijd om nog even een lesje door te nemen, te sporten, een wasje op te vouwen of niet geheel onbelangrijk… Een klein beetje meer tijd om te relaxen, een serie te kijken of gewoon even te chillen op de bank (en Mario Kart te spelen, zo slecht maar zo leuk). Ik ben er weer klaar voor, m’n vingers vliegen over het toetsenbord. Zin om jullie weer mee te nemen en zin om overal over te schrijven.

Daarnaast kom ik net terug uit het mooie Marbella, dus verwacht daar binnenkort ook maar een blog van! Morgen ga ik weer verder met de Fit met IK, een terugblik naar de afgelopen maand. Dat lees je goed. Een hele maand! Gisteren zat ik namelijk nog aan de sangria en de tapas en dat kan je niet echt een workout noemen… Al is het best knap wat ik allemaal naar binnen heb gewerkt deze week!

Daar ben IK weer! Hebben jullie mij een beetje gemist? Ik jullie namelijk wel!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: