Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #37: Ik kap er even mee…

23/09/2019

Hey you!

Even wat minder nieuws voor al m’n lieve lezers. Ik heb afgelopen week namelijk besloten dat ik er (voor nu) even mee ga kappen. Omdat ik merk dat ik weinig tijd heb, hier en daar wat pijntjes krijg en er andere dingen nu gewoon even voor gaan. Ik vind het heel jammer, maar voor nu is het beter.

Komende weken ben ik druk met het instuderen van de nieuwe releases van de lessen BodyPump maar vooral de BodyJam. Daar gaat zoveel tijd inzitten dat ik nu al weet dat elk vrij uurtje daar nu naartoe gaat. Daarnaast is het ook nog de bedoeling dat ons huis er een beetje netjes uitziet. Komende week wil ik de laatste dingetjes helemaal klaar hebben zodat dat ook weer rust. En als we het dan toch over rust hebben…

Rust is wel een beetje een moeilijk dingetje, ik vind het niet altijd even leuk, maar met mijn werk is het af en toe wel heel erg leuk. Want als een pijntje m’n werk in de weg staat, dan moet daar iets aan gebeuren. De komende tijd wil ik dus ook meer tijd aan m’n werk besteden, dat gaat in ieder geval altijd voor. Meer rust pakken dus en als ik echt veel tijd over heb, kan ik gaan kijken of ik nog de sportschool in duik.

Afgelopen week heb ik dan wel een keer tijd gehad om te trainen en dat ging ook echt ongelooflijk lekker! Zo fijn dat ik haast niet kon stoppen. ’s Avonds nog wezen dansen en ook dat was weer erg leuk. Ik wil alleen even niet de druk voelen dat ik deze week wel iets moet doen omdat ik anders niks heb om over te schrijven.

Dus voor nu kap ik er even mee. Voor hoe lang weet ik niet… Misschien houd ik het maar een week vol, misschien iets langer. Totdat ik weer de rust heb gevonden, mij helemaal top voel en weer inspiratie heb om over leuke dingen te schrijven. Want dat negatieve gedoe wordt niemand blij van, ik al helemaal niet. Voor nu dus focussen op m’n gezondheid en andere dingen. Maar dat ik terug kom, dat is zeker! In de vakantie merkte ik juist dat ik het zo leuk vond dat ik extra tijd had om dingen te schrijven.

Tot de volgende Fit met IK!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: