Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #36: Niet te stoppen

16/09/2019

Hey you!

Wat een week. Als ik heel eerlijk ben zag ik er een beetje tegenop. Gelukkig is vandaag de dag aangesproken dat er een nieuwe week begint. Nieuwe kansen, nieuwe doelen en hopelijk iets meer tijd voor de Fit met IK. Het stomme is, ik heb ook helemaal niet gedacht aan foto’s. Gelukkig ben ik zelf niet ziek geweest, had ik veel energie en was ik niet te stoppen!

Deze Fit met IK week was ik gelukkig snel van de pijn af die ik had rondom m’n rug. Gelukkig maar, want ik was alweer een klein beetje bang aan het worden. Nu heerst er een flinke griep, waar ik gelukkig niet door werd gepakt (ik drink braaf elke ochtend vlierbessensap in de hoop dat zoiets helpt). Maar helaas werden m’n collega’s wel gepakt… Daardoor gaf ik woensdag avond een XCORE lesje (wat echt heel lekker ging). Alleen bij het laatste nummer schoot er ineens kramp in m’n nek en schouder. Daardoor deed ik donderdag iets anders dan krachttraining.

DONDERDAG: Cardio
Het is dat ik in de sportschool moest zijn voor wat werk, anders was ik ook niet gegaan. Ik had last dus een soort van last van m’n schouder, maar ik dacht dat een beetje cardio wel goed was. Gelukkig kon het geen kwaad en heb ik even wat gelopen op de loopband en even op de crosstrainer gestaan. Alleen als ik dit soort saaie (vind ik) dingen doe in de sportschool, maak ik eigenlijk ook nooit foto’s.

DONDERDAG: Dansen
Optie nummer twee was vandaag aan de beurt. Ik was wat aan de late kant en besloot om met de fiets te gaan. Dat betekende dus dat ik echt als een malloot aan het fietsen was en al helemaal bezweet aankwam. Het dansen vond ik echt wel tof, dus ik denk wel dat ik dit door ga zetten! Wel weer echt even wennen om zelf les te krijgen, maar voor mij ook wel weer heel leerzaam. Het scheelt een hoop dat ik het nu alleen maar doe voor m’n plezier en niet om iemand wat te bewijzen.

Verder was vrijdag ook best wel een heftige dag. Helaas was m’n andere collega ook ziek en had ik in plaats van 20 kinderen soms wel 40 (of meer) kinderen in m’n les. Zaterdag nog even een etentje en daarna onze eigen housewarming. Alles was helemaal gezellig. Maar ik hoop toch wel dat deze Fit met IK week iets minder heftig word en ik weer lekker zelf wat kan gaan sporten!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: