Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #35: Van intens geluk naar pijn

09/09/2019

Hey you!

We gaan gelijk richting het einde van deze Fit met IK week. De lessen begonnen (eindelijk) weer en dat betekent dat er heel wat moest worden voorbereid! Dat verliep gelukkig allemaal heel goed, maar opeens werd ik wakker met een beetje pijn… Heeft dat mij deze Fit met IK week in de weg gestaan?

DONDERDAG: Krachttraining
Yes! M’n nieuwe schema was binnen, dus ik kon weer lekker aan de slag. Hij is alleen nog niet helemaal uitgelegd, dus daar ik alles een beetje rustig aan. Ik was sowieso niet van plan om helemaal alles te geven, want vrijdag stond er weer een drukke dag op de planning. Van al m’n lessen deze week had ik ook best wel wat spierpijn… Maar ik wilde graag even wat voor mezelf doen op deze vrije ochtend!

Fit met IK

DONDERDAG: Dansen
Ik ben al een tijdje naar een dansles opzoek die ik zelf kan volgen… Nu zijn er twee opties en deze dag was optie nummer één aan de beurt. Sommige dingen in de les vond ik heel leuk, sommige iets minder en na de les had ik ook gelijk een beetje last van m’n rug. Als ik iets wil gaan doen, moet ik het natuurlijk wel helemaal leuk vinden! Daarom denk ik dat deze optie het helaas niet gaat worden… Helaas ook geen foto’s. Geen tijd voor!

ZATERDAG: BodyPump
Het kwartaal stond weer voor de deur! Omdat ik nog steeds een beetje last had, deed ik ook hier rustig aan. Voor m’n gevoel zit er een soort knoop ergens bij m’n zij en dat is niet echt heel fijn. Tijdens de Pump deden sommige bewegingen dan ook een beetje pijn. Maar de muziek is super vet, de bewegingen zijn tof en ik kan niet wachten om deze release te geven!

Fit met IK

ZATERDAG: BodyJam
Tja, jammer voor de knoop die ergens vervelend zit te doen. In deze les kan je gewoon niet rustig aan doen en moet je gewoon alles geven (sorry mam). Echt een hele toffe nieuwe release, de muziek is gaaf en de bewegingen zijn heerlijk. Er zit een sprong in waar ik helemaal weg van ben. Na deze les kon ik echt niet meer, maar er bestaat bijna geen beter gevoel!

Ik hoop dat deze week de pijn die ik af en toe heb snel weg is, anders ga ik toch maar even de fysio bellen… Het ging namelijk zo lekker! Alle lessen gingen goed en wat is het heerlijk om weer iedereen te zien!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: