Drukwerknodig.nl
IK Samenwerkingen

Heerlijk schrijven is het zeker wel met Drukwerknodig.nl

05/09/2019

Hey you!

Mij maak je altijd ongelofelijk blij met notitieboekjes. Waarom? Omdat ik natuurlijk van schrijven houd, anders was ik ook nooit een blog begonnen! Notitieboekjes heb ik ook nooit genoeg, maar het notitieboekje wat ik van Drukwerknodig.nl heb gekregen is wel heel bijzonder!

Drukwerknodig.nl

De laatste weken zijn Niels en ik onwijs druk geweest om ons huis helemaal in orde te krijgen zoals wij dat willen. En ik kan je vertellen, dat is goed gelukt! We zijn er wat winkels voor af geweest, heel wat winkels ook een paar keer… Maar door mijn lijstjes zijn we er minder vaak heen geweest als dat we normaal zouden doen. Soms dan, want het kwam ook wel eens voor dat ik m’n lijstje thuis liet liggen of in de winkel waar we  als eerste heen zijn gegaan. Wat wel een voordeel is, is dat je alles hebt opgeschreven, je het beter onthoud!

Ik kan ook wel met zekerheid zeggen dat ik echt wel een warhoofd ben. Het ene moment staat er niks in m’n agenda, het volgende moment staat hij vol met dubbele afspraken. Want ja, de ene helft staat in m’n telefoon, de andere helft in m’n papieren agenda… Het is maar net welke het dichtste bij ligt. Daarom zijn lijstjes en notitieboeken echt m’n helden. Die zorgen ervoor dat ik niet als een kip zonder kop door de supermarkt ren. Maar ook dat ik al m’n dansjes niet vergeet!

We zouden meer moeten schrijven. Ik vind van wel. En dan bedoel ik eigenlijk op papier. Die boodschappenlijstjes die ik maak, zijn ook altijd op papier. Ik ben geen telefoon en computer nerd, dus met papier ben ik ook een stuk sneller. Daarnaast staat het toch ook een stuk gezelliger? Ik werk zelf in een winkel en ik vind het maar niks als iemand met z’n telefoon voor m’n neus staat. Vaak weten mensen ook niet eens hoe hun telefoon werkt, dus duurt het helemaal lang. Het staat ook zo onpersoonlijk. Net als dat iemand z’n zonnebril binnen op houdt, maar dat even ter zijde.

Drukwerknodig.nl benaderde mij voor een samenwerking. Ik mocht iets uitzoeken en zij gingen ermee aan de slag. Dat uitzoeken was nog best wel moeilijk! Er staan namelijk heel veel nuttige opties op de website. Zo is er keuze uit visitekaartjes, bedrukte mokken, bierviltjes, wanddecoratie en talloze andere leuke dingen zoals het notitieboek wat ik graag wilde. Deze optie kun je hier vinden. Al moet ik eerlijk bekennen dat ik er zelf vrij weinig aan heb gedaan. Ik heb m’n logo opgestuurd en zij hebben er iets heel moois van gemaakt. Wat ik ook zo tof vind, is dat m’n logo zelfs aan de binnenkant te vinden is! Maar ook dat de voorkant een soort van 3D effect heeft!

Drukwerknodig.nl

Leuk als het enthousiasme altijd van twee kanten komt. Zij waren weg van mijn blog (kan ook niet anders) en ik ben weg van hun bedrijf. Dat terwijl ze nog niet eens zo lang bestaan! Daarnaast is het te gebruiken voor particulier maar ook voor zakelijk gebruik. Nu gaan we eens even snel verzinnen wat voor verhalen we hier in gaan schrijven. Want de eerste letters in een nieuw notitieboek, daar moet ik toch altijd even goed over nadenken.

Laat je het mij weten als je ook iets bij Drukwerknodig.nl hebt besteld?!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: