Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #34: Hele zware benen

02/09/2019

Hey you!

Daar was ik weer. Met iets minder tijd dan ik had verwacht. Daarom moest ik halverwege de week toch even een training overslaan en ook omdat ik hele zware benen had. Ik had spierpijn als een gek, dus m’n benen toen maar een beetje rust gegund. Deze Fit met IK week moeten ze het namelijk weer goed gaan doen!

MAANDAG: Kracht
Voor één van de laatste keren waagde ik mij nog even aan dit schema. Dit keer niet vergeten hoe warm ik het vorige week had, dus verstandig een korte broek aan gedaan! De workout ging lekker en met een voldaan gevoel ging ik weer naar huis. ‘s Avonds terug gegaan om BodyPump te geven, ook wat extra’s gedaan en daar had ik voor de rest van de week spijt van! #spierpijn

Fit met IK

WOENSDAG: Loopband
Voor m’n werk wilde ik graag een blog schrijven over de resistance band die je nu veel voorbij ziet komen. Toen ik daar wat oefeningen mee deed voelde ik gelijk weer de spierpijn in m’n billen en benen die ik al had… En omdat ik toch in de sportschool was heb ik die spierpijn en daarna geprobeerd uit te lopen op de loopband! Op het moment dat ik ermee wilde kappen, kwamen er gezellig wat collega’s een praatje maken. Toen stond ik opeens zonder dat ik het doorhad 40 minuten te wandelen! Ik was zo bezig, dat ik er niet eens een foto van heb gemaakt.

VRIJDAG: BodyJam
Omdat ik volgende week zaterdag de nieuwe release krijg en in deze les de nieuwe al werd gegeven, wilde ik sowieso meedoen! En BodyJam is gewoon een fantastische les, dus daarom ook. Ik had veel energie en er zit een sprong in waar ik heel goed op ga en daar word ik dan weer heel blij van. Ook geen foto van gemaakt want daarna stond er een hele groep Pumpers op mij te wachten… En daarna moest ik snel naar huis, want ik was weer eens wat vergeten (zoals wel vaker gebeurde deze week).

Deze week beginnen alle lessen weer! Deze ochtend gebruik ik om alles nog even goed voor te bereiden, dus of er een workout in zit, weet ik niet. Dat lees je natuurlijk in de volgende Fit met IK!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: